Sta princ Harry in vojvodinja Meghan v težavah? Izgubila sta podporo zelo vplivne osebe. Kaj pa zdaj?

Sta princ Harry in vojvodinja Meghan v težavah? Izgubila sta podporo zelo vplivne osebe. Kaj pa zdaj? (foto: Profimedia) Profimedia
25. 1. 2021

Bila je med prvimi, ki je podprla princa Harryja in Meghan Markle, ko sta se odločila za življenje v ZDA.

Govorimo o kraljici talk showa, legendarni Oprah Winfrey. Kot poročajo tuji mediji, naj bi se kraljevi par odločil za odhod z dvora in za samostojno življenje prav po posvetu z Oprah.

Ob prihodu v ZDA ju je prav voditeljica gostila v svojem domu dokler nista našla hiše, ki jima je ustrezala, kar jasno priča o njihovem globokem prijateljstvu. A zdaj se zdi, da sta Harry in Meghan začela izgubljati njeno dragoceno podporo, za to pa se lahko "zahvalita" kar sebi, poroča portal New Idea.

Po selitvi v ZDA so namreč Oprah, princ Harry in Meghan napovedali skupni projekt. Ker je kraljevemu paru zelo pomembna tema duševnega zdravja, sta hotela z Oprah posneti serijo dokumentarcev na to temo, ki bi se že lani morali predvajati na televiziji. Premiera pa je bila že nekajkrat prestavljena.

Vir, ki je blizu slavni voditeljici, pravi, da je vzrok zastoja to, da Oprah ni več prepričana, ali je modro delati s kraljevim parom. Javnost naj bi princa Harryja in Meghan že dlje časa kritizirala, da v javnih govorih preveč in v podkastih, ki jih snemata,"pametujeta" in delita razne nauke.

Na te navedbe se Oprah ni odzvala, pa tudi Harry in Meghan jih nista komentirala, tako da bo svoje pokazal čas. Videli bomo, ali bodo dokumentarni filmi z nadvse zanimivo tematiko dejansko prikazani.