Sta Stjepan Hauser in Lola Astanova skupaj ali nista?

Sta Stjepan Hauser in Lola Astanova skupaj ali nista? (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
13. 2. 2019

Stjepan Hauser, član vrhunskega violončelskega dua 2Cellos, vse od začetka lanskega leta buri duhove in sproža ugibanja o tem, ali je v zvezi s pianistko uzbekistanskega rodu Lolo Astanovo.

Priznana pianistka je s šarmantnim Stjepanom posnela že kar nekaj priredb, manjkala pa ni niti na njegovem velikem samostojnem koncertu, ki ga je avgusta lani pripravil v rojstnem Pulju oziroma tamkajšnji znameniti areni. Po koncertu je sledilo še nekaj objav s skupnih kosil in celo skupnega fotografiranja, nato pa je Stjepan vse do decembra nehal deliti skupne objave.

V vmesnem času sta se s kolegom Luko Šulićem odpravila še na zadnji del koncertne turneje, ki sta jo sklenila v Avstraliji in na Novi Zelandiji. Čeprav sta bila odsotna, pa smo ju v Sloveniji še vedno lahko spremljali v Mercatorjevem oglasu, kjer preigravata priredbo uspešnice No Roots. Tako pred prazniki kot takoj po novem letu pa je Stjepan znova delil nova videospota za dve priredbi. In pri drugem videospotu poskrbel za dvig temperature! Ob koncu videa si z Lolo namreč izmenjata nežen poljub. Je s tem svetu vendarle sporočil, da je njegovo srce končno oddano?

Fotografije: Profimedia

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story02/2019

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 02/2019

Story 02/2019, od 17. 01. 2019