Uf, starša Kate Middleton sta si medtem ko se njuna hči bori z rakom, privoščila tole in požela hudo zgražanje!

8. 7. 2024
Deli

No, tega pa marsikdo resnično ni pričakoval, a se je res zgodilo.

Bila sta nasmejana in odlično razpoložena! Mama in oče valižanske princese Kate Middleton, Carole in Michael Middleton, sta se udeležila letošnjega Wimbledona, čeprav so organizatorji upali, da se bo pojavila tudi princesa.

Carole in Michael sta bila videti zelo dobre volje, bila sta odlično razpoložena, tako da so dežurni kritiki na družbenih omrežjih že podali nekaj opazk na njuni vedenje, češ, Kate se bori z rakom, onadva pa medtem uživata ... No, vsi nikoli ne bodo zadovoljni, kajne?

Starša Kate Middleton

Starša Kate Middleton

Profimedia

Sicer pa sta njena starša uspešna poslovneža - že leta 1987 sta ustanovila podjetje, ki se je ukvarjalo s prodajo opreme za prirejanje zabav. Njuni prihodki so bili taki, da sta otroke - Kate, sestro Pippo in brata Jamesa - brez težav lahko poslala v zasebne šole. Carole in Michael sta sicer del britanske visoke družbe, prav tako kot njuni trije otroci.

A v zadnjem času je posel Middletonovih doživljal slabe trenutke, zato je njuno podjetje Interpath Advisory šlo v postopek stečaja. The Times je že pred časom poročal, da premoženje podjetja ni zadostovalo za pokritje vseh dolgov. Carole in Michael vsega skupaj nista komentirala, jasno pa je, da jima ni ravno lahko v zadnjem času. No, če sodimo po njunih nasmejanih obrazih v Wimbledonu bi lahko rekli, da očitno zelo dobro skrivata svoja čustva.

Carole Middleton

Carole se je že leta 2019 umaknila iz vsakdanjega vodenja posla in namesto tega postala ambasadorka njune blagovne znamke. Čez štiri leta se je vrnila na čelo podjetja in začela iskati kupca, ki bi ga rešil. A zaradi finančnih težav je prišlo do stečaja in uspešne zgodbe je bilo konec. Zdaj imata Carole in njen soprog Michael druge skrbi. Hčerki Kate skušata stati ob strani, koliko je le mogoče. To, da se občasno pojavita v javnosti in udeležita kakšne prireditve, pa jima res ni treba vzeti za slabo, kajne?