Ste kdaj opazili veliko brazgotino na glavi Kate Middleton?

Ste kdaj opazili veliko brazgotino na glavi Kate Middleton? (foto: Profimedia) Profimedia
25. 8. 2018

Vojvodinja Kate Middleton je vedno do potankosti urejena, še posebej pa njeni lasje, ki jih obožujejo ženske po vsem svetu. Verjetno pa je le malo takšnih, ki so ob tem opazili, da ima Kate na glavi dolgo brazgotino, saj jo spretno zakriva z gostimi lasmi.

Kate Middleton je že dolga leta modna ikona na Otoku, številne predstavnice nežnejšega spola po vsem svetu pa skušajo posnemati njen eleganten modni slog.

Še posebej navdušujejo njeni čudoviti gosti lasje, ki so vedno do potankosti urejeni in ki jih občudujejo številne ženske, modni kritiki pa so si edini, da so njene pričeske vedno brez ene same modne napake.

Zato prav nič ne čudi, da je le malo tistih, ki so opazili, da ima Kate Middleton že skoraj vse življenje na glavi dolgo brazgotino, ki pa jo spretno prekriva z gostimi lasmi.

Posledica česa je brazgotina javnosti ni znano, E! News pa poroča: "Brazgotina je povezana z operacijo v otroštvu." Ob tem so se seveda pojavila številna ugibanja, ameriški mediji tako ugibajo, da bi šlo morda lahko za odstranitev materinega znamenja ali pa da je vse skupaj posledica resne operacije, ki jo je imela v otroštvu.

Priporočamo