Ste vedeli, da so te zvezdnice tako visoke? Samo poglejte si te dame!

26. 12. 2021 | Vir: Story
Deli

Če smo za Gwendoline Christie v seriji Igra prestolov hitro opazili, da sega preko glav svojih soigralcev, so nas nekatere druge zvezdnice zelo presenetile, ko smo izvedeli, koliko centimetrov štejejo v višino. Spoznajte nekaj najvišjih slavnih žensk na sceni.

Taylor Swift

Ko je nastopila ob boku Bruna Marsa, so se najprej vsi spraševali, ali je bila slikana pod čudnim kotom. Ne, Taylor je preprosto višja od Bruna, saj je visoka 180 centimetrov. Tako visoka, da je Ed Sheeran rekel, da je preprosto “previsoka, da bi jo povabil na zmenek.” A se Taylor ne bi pustila motiti, saj je v intervjuju leta 2019 rekla: “Nimam omejitev pri višini. Če je tip nižji od mene, je to okej, dokler mi spodnese tla pod nogami.”

Laura Dern

Laura Dern

54-letna Laura Dern nas je nedavno tega navduševala v seriji Majhne laži (Big Little Lies), kjer je nastopila ob boku precej nižje zvezdnice Reese Witherspoon. Zato je bilo še toliko bolj ljubko, ko sta se igralki fotografirali skupaj. Reese v višino meri 156 centimetrov, njena stanovska kolegica Laura pa 179 centimetrov.

Khloe Kardashian

Kardashian

Priznamo, niti pomislili nismo, da je Khloe tako zelo visoka – v resničnostnem šovu je večinoma sedela, bodisi na stilsko dodelanih zofah bodisi v limuzinah. Ko pa se je postavila ob svoje sestrice, ki so vse bolj nižje rasti, je postalo jasno, da Khloe vsekakor spada med višje zvezdnice. Kot pravi sama, ni rekorderka. V višino meri 178 centimetrov, zato je z nasmehom že večkrat povedala, da deluje izredno visoka, ker se njene sestre toliko nižje. Kourtney, najnižja med Kardashiani, je visoka 155 centimetrov.

Charlize Theron

Charlize Theron

46-letna južnoafriška igralka in danes tudi producentka je svojo kariero pod žarometi začela kot manekenka, zato ne preseneča, da jo njene dolge (in tako zelo opevane) noge ponesejo v zavidljive višave. Charlize je visoka 177 centimetrov, a sama pravi, da v resnici ni videti visoka. “Vedno se grozno držim, hodim s sklonjeno glavo, zato sem videti nižja, kot sicer sem,” je povedala v intervjuju leta 2003.

Uma Thurman

Uma Thurman

Za 51-letno Umo Thurman vsi dobro vedo, da je visoka dama. V višino meri 180 centimetrov, je pa veliko ljudi začela zanimati tudi njena številka noge, potem ko smo si njena stopala lahko nazorno ogledovali leta 2003 v filmu Ubila bom Billa (Kill Bill: Vol.1). Takrat se je potem tudi hitro razvedelo, da Uma potrebuje kar konkretno velike čevlje. Številka njene noge je namreč 41,5.

Jennifer Lawrence

31-letna zvezdnica divje uspešne trilogije Igre lakote (The Hunger Games) se je leta 2017 na festivalu v Cannesu postavila ob belgijsko režiserko Agnes Varda, ki je režirala in nastopila v dokumentarnem filmu Faces Places in začeli smo razmišljati, da je JLaw, kot ji pravijo ljubkovalno, morda celo med najvišjimi hollywoodskimi zvezdnicami. Ni rekorderka, je pa vseeno precej visoka – v višino meri 178 centimetrov.

Nicole Kidman

Nicole Kidman

Ko je Victoria Beckham spoznala Nicole Kidman, je rekla: “Opomin za prihodnjič – ko se srečaš z Nicole Kidman, imej ubite najvišje petke.” Vsekakor dobra zabeležka, saj Victoria meri v višino 163 centimetrov, Nicole Kidman pa se lahko pohvali s kar 180 centimetri višine. Za malenkost je celo višja od svojega moža, Keitha Urbana, ki je zrastel do 178 centimetrov, a je že vajena, da sega čez svoje izbrance. Njen bivši, Tom Cruise, je bil še nižji, saj v višino meri 170 centimetrov.

Gwendoline Christie

Le katera igralka bi lahko bolje vihtela velikanske meče v Igri prestolov (Game of Thrones) kot impresivna Gwendoline Christie, 43-letna angleška igralka, ki smo jo vsi vzljubili v vlogi Brienne of Tarth. Svetlolasa nominiranka za nagrado Emmy je zagotovo med najvišjimi igralkami trenutno na sceni, saj v višino meri kar 191 centimetrov.

Kate Middleton

Kate Middleton

Malo smo morali pobrskati tudi po kraljevem dvoru in odkrili smo, da Cambriška vojvodinja morda ni med najvišjimi slavnimi imeni, je pa s svojimi 175 centimetri vsekakor med višjimi britanskimi vojvodinjami. Meghan Markle v višino meri 168 centimetrov, Cornwallska vojvodinja Camilla Shand pa 173 centimetrov. So pa fantje iz britanske družine zelo visoki, zato tudi Kate na fotografijah običajno ne izstopa po višini. Njen princ William je namreč visok kar 191 centimetrov.

Maria Sharapova

Nekdanja ruska svetovna prvakinja v tenisu Maria Sharapova že od leta 1994 živi v Ameriki in je pogosta gostja raznolikih 'jet set' zabav. A že ko je urno lovila teniško žogico na igrišču, smo opazili, da svetlolasa športnica ni ravno nizke rasti. Podatki pravijo, da je Maria visoka kar 188 centimetrov, je pa na fotografiji, ki smo jo našli, mogoče njena višina nekoliko preveč izrazita – vendarle se je visoka Maria postavila ob ameriško gimnastičarko Simone Biles, ki je visoka le 142 centimetrov.

Napisal: Darjo Hrib // Fotografije: Profimedia