Ste videli tole?! Vojvodinja Kate Middleton še ni imela tako dolgih las, kakšna se vam zdi?

30. 12. 2021
Deli
Ste videli tole?! Vojvodinja Kate Middleton še ni imela tako dolgih las, kakšna se vam zdi? (foto: Profimedia)
Profimedia

Velja za pravo modno ikono, pa tudi lepotno. Zdaj se je očitno odločila za nekoliko daljšo pričesko.

V začetku tega meseca so Kate Middleton opazili, kako prihaja v Westminster Abbey v Londonu, da bi posnela skrivnostni koncert božičnih pesmi.

Tako čudoviti so zdaj lasje Tine Maze, marsikatera se sprašuje, kako jih neguje

Pozneje se je izkazalo, da je posebno TV-oddajo vodila prav ona kot poklon delavcem, skrbnikom in prostovoljcem skupnosti, ki so pomagali drugim v času pandemije. To so razkrili v napovedniku, v katerem je Kate nosila lepo praznično jopico znamke Miu Miu.

Na božični večer pa je bila premiera Royal Carols: Together At Christmas na britanski televizijski postaji ITV – in z nepričakovanim presenečenjem.

V okviru koncerta je Kate Middleton prvič javno predstavila svoje pianistične sposobnosti: strast iz otroštva, ki jo je ponovno obudila med lansko karanteno. Spremljala je škotskega kantavtorja Toma Walkerja pri izvedbi njegove pesmi "For Those Who Can't Be Here", potem ko sta se prvič srečala na dobrodelni prireditvi oktobra in je bila vojvodinja navdušena nad njegovim talentom. V zasedbi so bile tudi Leona Lewis, Ellie Goulding – ki je igrala na Katini poročni pogostitvi leta 2011 – in zbor Westminster Abbey, ki je izvajal izbor božičnih pesmi.

"Glasba je bila zame tako pomembna med pandemijo in mislim, da je bila za mnoge ljudi," je med bogoslužjem dejala vojvodinja. "Predvsem pa gre za praznovanje dobre volje, dejanj prijaznosti, ljubezni, empatije in sočutja, da bi ljudem pomagali prebroditi te težke čase."

Za predstavo, ki je bila posneta v začetku tega meseca, na dan pred bogoslužjem v strogi tajnosti v kapeli v Westminster Abbey, je Kate Middleton nosila elegantno škrlatno obleko s plaščem Catherine Walker z detajlom pentlje v kombinaciji z njenimi ljubimi petami Gianvito Rossi v ujemajočem se odtenku rdeče. Razkrila pa je tudi zelo dolge skodrane lase. Je sploh že imela kdaj tako dolge lase?

Kate Middleton je s svojim elegantnim in brezčasnim stilom marsikomu vzornica. Pogosto naredi pravo senzacijo s svojimi pričeskami, ki so vedno brezhibne. A največ pozornosti je pritegnila njena pričeska iz leta 2015 z dolgim frufrujem.

Se še spomnite njene kratke pričeske iz leta 2017?

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Elle.si

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan