Ste že videli, kakšna sta otroka seksi dive Jennifer Lopez? Poglejte si to redko družinsko sliko, ganjeni boste!

Jennifer Lopez<br />
Ima tudi podjetno žilico<br />
Ena najbolj priljubljenih pevk in igralk na svetu je zagotovo Jennifer Lopez (51), ki pa ima očitno tudi dober nos za posel. S svojim zaročencem Alexom Rodriguezom (45), nekdanjim zvezdnikom bejzbola, sta namreč postala solastnika podjetja za proizvodnjo kavnih napitkov brez sladkorja Kitu Life. To ameriško podjetje obstaja od leta 2016, par pa bo poskušal s svojim imidžem pri njegovi promociji. (foto: Foto: Profimedia) Foto: Profimedia
7. 12. 2020

Jennifer Lopez, seksi pevka in igralka, ki ima po celem svetu na milijone oboževalcev, je mamica dvojčkov.

Gre za Maxa in Emmo, ki ju je dobila v zdaj že propadlem zakonu s pevcem Marcom Anthonyjem. Oba sta zdaj že prava najstniška nadobudneža, a se, vsaj po tej fotografiji sodeč, še vedno rada stisneta v materino naročje. Tudi Jennifer je zapisala, da ji je zelo všeč, da ji njena otroka še vedno rada zlezeta v naročje.

Ne moremo mimo dejstva, da ji je hčerka Emma nadvse podobna in bo kmalu prav taka lepotica, kot je njena mama. Sin Max pa bo enkrat zagotovo pravi očarljivec.

Poleg Emme in Maxa ima lepa Jennifer še pastorko Ello, hčerko njenega zaročenca Alexa Rodrigueza. Kljub vsemu glamurju, ki jo obdaja, Jennifer ni nikoli skrivala dejstva, da je zelo družinski človek. Še ko je bila v zakonu z Marcom Anthonyjem, je razkrila, da bi si želela še kakšnega otroka, a se ji ta želja ni izpolnila.

Po rojstvu dvojčkov je Jennifer delila usodo številnih žensk po svetu, saj jo je prizadela poporodna depresija, o tej temi pa je odkrito spregovorila že pred časom, ko je dejala: "Dober teden po rojstvu otrok sem bila zelo žalostna, prav depresivna, saj sem mislila, da me otroka sploh nimata rada. Takrat sem tudi prebrala priročnik, saj nisem vedela, kaj se dogaja z mano. Oddahnila sem si, ko sem izvedela, da je šlo za povsem običajno porušenje hormonskega ravnovesja."

S to izjavo je takrat opogumila veliko žensk, ki so po njenem vzoru bile pripravljene spregovoriti o tej izkušnji, ki ni niti malo prijetna, a se s pravočasno pomočjo vse da urediti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Priporočamo