Že videli, kakšna vabila na poroko sta poslala princ Harry in Meghan Markle?

Že videli, kakšna vabila na poroko sta poslala princ Harry in Meghan Markle? (foto: Profimedia) Profimedia
23. 3. 2018

Dolgo pričakovana vabila za kraljevo poroko princa Harryja in ameriške igralke Meghan Markle so končno tu. Le kdo vse bo med povabljenimi gosti na poroki leta?

Na kraljevi poroki bo prisotnih okoli 600 gostov, ki so v teh dneh dobili vabila napisana z ameriško tinto na angleškem papirju.

Poroka leta se bo zgodila 19. maja v kapelici svetega Georga na dvorcu Windsor. Poroke pa po vsej verjetnosti ne bo zasenčil tretji porod vojvodinje Kate Middleton in princa Williama, saj se predvideva, da naj bi Kate rodila že kakšen teden pred poroko. Z malo sreče bodo tako vsi trije nečaki princa Harryja prisotni na njegovi poroki.

Od 600 gostov, ki so dobili vabila na kraljevo poroko in ki bodo prisotni tudi na sprejemu, ki ga pripravlja kraljica Elizabeta, pa jih bo zgolj 200 povabljenih tudi na večerni sprejem v hiši Frogmore, ki ga pripravlja princ Walesa.

Kot zanimivost pa naj dodamo, da je princ Harry na poroko povabil tudi nekatera svoja bivša dekleta. Le kaj je na vse to porekla njegova bodoča žena?

Priporočamo