Stjepan (2CELLOS) izkusil slabo stran slave

Vir: Story
9. 12. 2013

Polovico slovitega violončelo dvojca 2CELLOS Stjepana Hauserja so te dni pošteno razjezili. Sicer ne osebno, zato pa kar po svetovnem spletu! In celo tako zelo, da je postavni glasbenik povzročitelja svoje slabe volje označil kar za psihopata.

Potem ko je pred kratkim tovrstne nevšečnosti najprej imel Luka Šulič, je zdaj na vrsti še Stjepan, da na lastni koži izkusi neprijetne strani svetovne slave.

Za zdaj še neznani storilec si je namreč na Facebooku 'izposodil' Stjepanovo identiteto v obliki podatkov, fotografij in drugega ter ustvaril domnevno glasbenikov profil, na katerem je lažni Hauser nato komuniciral z drugimi. S tem pa je povzročil tudi nemalo težav ter zmešnjave.

V Stjepanovem imenu je namreč objavljal različne stvari, ki so po večini bile izmišljene in vse prej kot točne in pravilne. Za zdaj še ni znano, ali gre za koga iz vrst gorečih oboževalcev dueta ali pa za računalniškega hudobca z nagnjenjem do povzročanja težav.

Kot pravi Hauser, gre v vsakem primeru za krajo tuje identitete in predstavljanje v njenem imenu, kar je kaznivo dejanje, ki se preganja in sankcionira. Postavni estradnik se je zato odločil s prijavo v zadevo vključiti tudi policijo. Ta zdaj raziskuje primer in bo na podlagi ugotovitev ter preiskave zoper za zdaj še neznanega storilca tudi ustrezno ukrepala skladno z zakoni ter svojimi pristojnostmi.

Neznani zmikavt je Stjepana s svojim hekerstvom tudi nadvse razjezil, saj ga je glasbenik v zapisu na svojem pravem profilu označil za psihopata.

Obenem je vse svoje prijatelje in obiskovalce na Facebooku tudi obvestil o dogajanju in jih pozval, da ga lahko kontaktirajo le na tem njegovem profilu, saj razen njega ni pravi noben drugi in jih opozoril na zavajanje.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 50/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 50/2013

Story Story 50/2013, od 04. 12. 2013

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri