Stjepan Hauser leto dni po koncu razmerja z Jeleno Rozgo spet poje njene pesmi. Le kaj to pomeni?

10. 9. 2018
Deli
Stjepan Hauser

Le kaj je želel hrvaški glasbenik Stjepan Hauser z nedavno objavo na Instagramu sporočiti svoji nekdanji zaročenki Jeleni Rozgi?

Pred letom dni sta glasbenika Jelena Rozga in Stjepan Hauser številne presenetila, ko sta kar čez noč odšla vsak svojo pot. Marsikdo bi morda pomislil, da sta Jelena in Stjepan ostala v slabih odnosih, a temu ni tako. Ko je nedavno Stjepan na svojem Instagramu spraševal svoje oboževalce katero pesem bi želeli slišati, si je velika večina zaželela pesem Oprosti mala od Jelene Rozge in Stjepan jo je brez pomisleka odigral.

Pod objavo je kratko zapisal: "Iskali ste in dobile ste! Oprosti mala od Rozge," je zapisal Stjepan. Jelena Rozga je ob takšni objavi ostala povsem tiho, a po vsej verjetnosti je videla posnetek, saj se je hitro začel širiti po spletu.

Stjepan na svojem Instagramu ves čas objavlja kratke glasbene posnetke, po smrti svojega velikega prijatelja in vzornika Oliverja Dragojevića pa večino časa objavlja njegove hite. Skupaj s skrivnostno plavolasko v svoji pulski vili na violončelo in klavir ves čas igra Oliverjeve pesmi in z njimi navdušuje svoje številne oboževalce.

View this post on Instagram

Trazili ste, dobili ste! “Oprosti Mala” od Rozge, uzivajte

A post shared by HAUSER (@hausercello) on Sep 7, 2018 at 6:19am PDT