Stjepan Hauser presenetil, očitno se nekaj dogaja na romantičnem področju: Kdo je temnolaska, s katero se mudi na Maldivih?

Stjepan Hauser presenetil, očitno se nekaj dogaja na romantičnem področju: Kdo je temnolaska, s katero se mudi na Maldivih? (foto: Jaka Ivancic) Jaka Ivancic
18. 2. 2021

Skrivnostna lepotica je požela nemalo pozornosti.

Hrvaški glasbenik Stjepan Hauser uživa na rajskih Maldivih v družbi temnolase dame, a ni razkril njenega imena. Z objavami na Instagramu se je oglasil oboževalcem in z njimi delil čudovite prizore z Maldivov, kjer preživlja te dneve iztekajoče se zime.

"Zaslužene počitnice. Romantični oddih. Uživanje v raju." To so zapisi, s katerimi je dopolnil svoje objave. Ob tem so številni sklepali, da je Stjepan spet zaljubljen. A to ni edini znak, ki kaže na to.

Na posnetkih iz razkošnega letovišča Milaidhoo, ki jih je Stjepan objavil v Instagram storyjih se je v enem od kadrov znašla atraktivna temnolaska, oblečena v belo krilo. Očitno je to družba, s katero preživlja počitnice.

Stjepan pa tudi na dopustu ne more brez svojega inštrumenta, saj je ob bazenu posnel latino uspešnico Despacito, ki jo je predelal na svoj unikaten način. Oboževalci so bili navdušeni, a so ga hkrati spraševali, kdo je dekle, ki ga je posnelo. Stjepan se je tozadevno zavil v molk. Očitno bo nekatere stvari le zadržal zase ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)