Stjepan Hauser spet poziral s svojo kraljico!

Stjepan Hauser spet poziral s svojo kraljico! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
27. 11. 2018

Nobena skrivnosti ni, da je Stjepan Hauser, hrvaška polovica dua 2Cellos, velik ljubitelj ženskih čarov.

Po razhodu s pevko Jeleno Rozga so ga povezovali že s številnimi lepoticami. Najbolj vztrajno ga povezujejo z uzbekistansko pianistko Lolo Astanovo, s katero je posnel že več duetov, ravno tako pa je bila ena izmed izbranih gostij na njegovem avgustovskem samostojnem koncertu, ki ga je priredil v rodnem Pulju. Za nov val govoric je zdaj poskrbel z objavo videospota za novo priredbo, ki sta jo skupaj z Lolo ustvarila za skladbo Bohemian Rhapsody legendarnih Queenov.

V njem Lola ponovno razvnema moško domišljijo z zapeljivo opravo, oba pa odlikuje tudi strastno preigravanje instrumentov. Ob posnetku je Stjepan zapisal, da če želiš biti šampion, je edini pravi način igranja ta, da daš vse od sebe. To zagotovo najbolje ve kar sam, saj s kolegom Luko slovita ravno po tem, da tako na odru kot pri kateremkoli projektu, kjer nastopita, vedno pustita svojo dušo.

Tako je bilo tudi na snemanju oglasa za Mercator, kjer preigravata uspešnico No Roots. Nič drugače ne bo tudi prihodnje leto, ko se bosta v ZDA odpravila na novo koncertno turnejo. V teh dneh je namreč luč sveta ugledal njun že peti studijski album z naslovom Let There Be Cello.

Fotografija: osebni arhiv