Stopili se boste, ko boste videli ljubkega sina Kim Kardashian, ki je promet vzel v svoje roke

Stopili se boste, ko boste videli ljubkega sina Kim Kardashian, ki je promet vzel v svoje roke (foto: Profimedia) Profimedia
24. 12. 2019

Ameriška resničnostna zvezdnica Kim Kardashian je imela nedavno pri prebijanju skozi prometni New York prav posebnega pomočnika. 

Ameriška zvezdnica Kim Kardashian se je nedavno mudila v New Yorku, kjer se je tako kot vsi ostali smrtniki prebijala skozi mestno gnečo, ki je v tem prazničnem času še večja kot običajno.

Ko se je Kim s svojim sinom Saintom vozila skozi strogi center New Yorka, je bilo malčku očitno dovolj stanja v gneči in se je začel nekoliko dolgočasiti. A ni kaj dosti tarnal in je stvari vzel v svoje roke. Odprl si je zadnje okno in začel kar sam od sebe usmerjati promet, da bi tako na drugi konec New Yorka prišel malo hitreje.

Kim Kardashian je vse spremljala z zadnjega sedeža in se ob vragolijah svojega sina le prešerno smejala, videti je bilo, da jo Saintovo početje še kako zabava in ji krajša čas v avtu.

Številni so komentirali, da je sin čista kopija svoje slavne mame, seveda pa se lahko strinjamo, da je izjemno očarljiv in da se bodo mnoga srca že prav kmalu ogrela zanj.

Priporočamo