Strastni duhec Casper (Smart)

Vir: Story
18. 6. 2012

Kdo je Casper Smart? Verjetno se vam ime še ni tako zelo usidralo v možgane, kajne. No, v najboljšem primeru bi odvrnili, da je novi fant Jennifer Lopez. Tisti mladi lepotec, ki dobro pleše. A ni edini v življenju lepe J. Lo ...

Ja, mladenič res obvlada svoj posel, čeprav, roko na srce, mu razmerje z 42-letno J. Lo zelo pomaga pri promociji. Casper (24) ima karizmo, pa naj bo na odru, kot maneken v reklami ali pa koreograf. Zato ni nič čudnega, da je sodeloval že z največjimi imeni v zabavni industriji.

Pri svojih 21 letih je na primer sodeloval kot plesalec oziroma igralec za McDonald's, The Walt Disney Company, T-Mobile, The Atlantis Resort, Häagen-Dazs, sodeloval pa je tudi pri predsedniški kampanji za Johna McCaina.

Kot koreograf se je podpisal pri Jennifer Lopez, Beyoncé, Eminemu, Miku Posnerju, Kelly Rowland, Alexis Jordan in Reeboku. Leta 2009 ga je Eminem najel, da je bil koreograf njegovega zmagovalnega videa We Made You. Moral pa bi tudi na turnejo z Michaelom Jacksonom, če ta ne bi tako tragično umrl.

In zmagovalno je bilo tudi dejstvo, da se je za plesalca ogrela sama diva Jennifer Lopez, ki je kar 18 let starejša od njega. "Res je med nama 18 let razlike, a ne počutim se nič starejšo od njega. Tudi videti nisem toliko stara, če že hočete. Pač sem, kakršna sem, in super nama je," Jennifer odgovarja na namige, da je med njima vseeno prevelika razlika v letih.

Pevka se na govorice, ki se pletejo okoli njenega novega razmerja, ne ozira. Pač rešila se je nekega razmerja, ki ji ni več ustrezalo: "V zakonu z Anthonyjem nisem dobila tistega, kar sem želela."

A seveda vse najbolj zanima, kako se je romanca med Casperjem in Jennifer sploh začela. "Dolgo je bil najin odnos povsem posloven," zatrjuje lepotec, "pozneje pa se je vse zgodilo povsem spontano. Kemija je bila pač zelo močna in zgodilo se je."

Casper še dodaja, da je Jennifer enkratna oseba, lepa, prijazna in povsem normalna. "Pleševa skupaj, jokava skupaj, se potiva, kot vsi ljudje pač." Na vprašanje, ali se res obeta poroka, pa plesalec odkimava. "Nisva poročena, nisva zaročena in trenutno se o tem ne pogovarjava. Sva pač dva, ki sta se našla in uživata življenje."

Benny in Jennifer: Edini stalni moški

Menedžer Jennifer Aniston Benny Medina je edina stalnica v njenem življenju. "Benny Medina je edina sorodna duša, ki je v mojem življenju stalnica," pravi Jennifer.

"In ko me sprašujejo, s kom sem hodila, odgovorim: Ali poznate zgodbo o Bennyju in Jennifer? No, to je prava zgodba tukaj. Benny je poleg mojega očeta najbolj stalen moški v mojem življenju," še dodaja. Seveda ima Benny tudi nekaj pomislekov glede njene nove ljubezni, saj pravi, da je pevka s Casperjem dobesedno obsedena.

Jennifer pa je najbolj ponosna na to, da sta se z Marcom Anthonyjem razmeroma prijateljsko razšla. "Težko je in še nekaj časa bo trajalo, a vseeno sva prijatelja in poskušava biti dobra starša najinima otrokoma," je optimistična J. Lo.

Casperjev oče o sinu

Roy (58), oče Casperja Smarta, je na sina zelo ponosen. "Ne spomnim se sinovih prejšnjih deklet, saj ni bilo nič resnega. Domov ni pripeljal nobene. Po mojem je bil samski, a veliko se o njegovem zasebnem življenju nisva pogovarjala," pravi Roy. Oče zatrjuje tudi, da se njegov sin ni nikoli drogiral ali užival preveč alkohola. Skratka, fant, ki je z nogami trdno na tleh. "Ko mi je povedal, da je izbran za plesalca pri J. Lo, sem bil presrečen. No, zdaj sta pa par. Ko bo prišla v moj skromen dom v predmestju Los Angelesa, jo bom pač lepo sprejel. Zabavno bo."

Nova Story že v prodaji

Story