Stroga kraljeva pravila, ki jih bo morala Meghan Markle upoštevati med nosečnostjo

Stroga kraljeva pravila, ki jih bo morala Meghan Markle upoštevati med nosečnostjo (foto: Profimedia) Profimedia
18. 10. 2018

Kraljeva palača je nedavno razkrila, da je vojvodinja Meghan Markle noseča in da bosta spomladi s princem Harryjem prvič zibala. V času nosečnosti pa bo morala upoštevati stroga kraljeva pravila.

V času nosečnosti morajo kraljeve dame upoštevati številna kraljeva pravila in Meghan Markle pri tem ni nobena izjema. 

Med drugim so kraljevim damam v času nosečnosti prepovedani čezoceanski leti in da bi Meghan lahko odšla na kraljevo turnejo v Avstralijo, je morala v 12. tednu nosečnosti narediti ultrazvok, da bi se prepričala, da je z otrokom vse v najlepšem redu. Šele nato je dobila dovoljenje za odhod v Avstralijo.

Let v Avstralijo je bil po vsej verjetnosti zadnji tako dolg let v nosečnosti, kar bo za vojvodinjo kar nekoliko naporno, saj njena mama živi v ZDA, zato je ne bo mogla obiskati.

Tako kakor Kate Middleton, tudi Meghan Markle vse do poroda ne bo smela razkriti otrokov spol. Zato bodo ugibanja o spolu trajala vse do samega rojstva.

Prav tako Meghan Markle ne bo smela organizirati zabave pred rojstvom otroka, kjer bi sprejemala darila za novorojenčka, tako imenovani baby shower, kar je v ZDA izjemno popularna stvar.

Enako kot je bilo pri Kate Middleton, bo tudi pri vojvodinji Meghan Markle. Na porodu bosta prisotna dva porodničarja, tri babice, trije anesteziologi, štirje kirurgi, dva pomočnika, štirje pediatri, laboratorijski tehnik za krvne preiskave in trije menedžerji.

Ko se bo rodila mala princeska ali princ bo to prva izvedela kraljica Elizabeta, ki bo za novico izvedela nekaj ur pred vsemi ostalimi.

Že zdaj pa so se seveda začela ugibanja o imenu malega princa oz. princese, ki pa bo imel lahko po kraljevih pravilih največ štiri imena.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri