Strokovnjaki pojasnili, zakaj je kraljica Elizabeta II. bolj hladna do Kate kot do Meghan

Strokovnjaki pojasnili, zakaj je kraljica Elizabeta II. bolj hladna do Kate kot do Meghan (foto: Profimedia) Profimedia
3. 7. 2019

Strokovnjaki, ki budno spremljajo življenje britanske kraljeve družine, so sklenili, da kraljica Elizabeta nima tako pristnega odnosa z vojvodinjo Kate Middleton, kot ga ima z Meghan Markle, ženo princa Harryja.

Glavna urednica revije Majesty Ingrid Seward je dejala, da imajo člani kraljeve družine med seboj različne odnose, z nekaterimi med njimi pa si je kraljica še posebej blizu.

"Kraljica zelo ceni Kate, a nima tako pristnega odnosa z njo, saj nimata veliko skupnega. Mislim, da imata kraljica in Kate resen odnos, saj kraljica polaga velike upe na Kate, dojema jo kot potencialno naslednico," je dejala Sewardova.

Javnost se je lahko prvič prepričala o odnosu kraljice in Meghan takrat, ko sta lani sami odpotovali na prvo službeno pot v Cheshire, le en mesec po kraljevi poroki. Ves čas sta se smehljali in klepetali, strokovnjaki pa so takrat sklenili, da imata veliko skupnega.

"Do Meghan je bila pozorna in se je zelo potrudila, da bi se vojvodinja počutila kot doma. Delita si ljubezen do psov, Meghan pa ve, kako kraljico spraviti v smeh," dodaja Sewardova.

Poleg odnosa do Kate in Meghan je Ingrid Seward preučila še kraljičin odnos z vnuki, s katerimi si je blizu že iz časa njihovega otroštva. Posebej si je blizu z Williamom in Harryjem, pa tudi z najstarejšo vnukinjo, 38-letno Zarom Tindall.