Strokovnjaki prepričani, da Kate Middleton uporablja botoks, kraljeva palača vse zanikala

Strokovnjaki prepričani, da Kate Middleton uporablja botoks, kraljeva palača vse zanikala (foto: Profimedia) Profimedia
26. 7. 2019

Vojvodinja Kate Middleton naj bi po navedbah strokovnjakov že nekaj časa koristila botoks.

Eden izmed najboljših britanskih lepotnih kirurgov dr. Munir Somji je prepričan, da je vojvodinja Kate Middleton v zadnjem času svoj obraz prepustila strokovnjakom in si privoščila nego z botoksom. V kraljevi palači takšne napise ostro zanikajo, a fotografije, ki so prišle na dan, povedo več kot tisoč besed.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our Kate loves a bit of baby Botox. Patients come from far and wide to see me for this procedure. It truly is so simple... There is no excuse for doctors to leave patients with brows on the floor. Note the reduction of fine lines on the forehead. But also note the depression of the medial (middle part) brow but elevation of the lateral tail of the brow. The magic of baby Botox is that it does not leave you feeling so heavy and provides you with a subtle reduction of lines as well as a better eyebrow position. Now 90% of my patients have baby Botox and are happy even at 3-4 months post treatment #babybotox #botox #kate #katemiddleton #natural #subtleresults #faceanatomy #juvederm #aesthetics #cosmeticsurgery #plasticsurgery #drsomji #drmedispa #celebritydoctor

A post shared by Dr. Munir Somji @ DrMediSpa TM (@drmedispa) on

Dr. Somji je s pomočjo fotografij prišel do sklepa, da so zdaj njene obrazne poteze precej bolj sveže, gubice, ki so bile vidne na čelu in okoli oči pa so opazno manjše. Omenjeni strokovnjak je prepričan, da se je Kate poslužila tako imenovanega baby botoks tretmaja, ki ga koristijo številne slavne dame. "Na prvi fotografiji se vidijo gubice okoli oči, med obrvmi in okoli ust. Druga fotografija je povsem drugačna, vojvodinja je videti veliko bolj sveže in spočito," je dejal.

No, številni niso delili njegovega mnenja, še več, zdi se jim, da je dr. Somji precej neprizanesljiv do vojvodinje, ki ima za seboj tri porode in številne kraljeve obveznosti.

Uporabo botoksa je zanikala tudi kraljeva palača, v uradni izjavi za The New York Post so tako dejali, da kraljeva palača nikoli ni vzpodbujala uporabo takšnih izdelkov in da so odločno proti temu. Kdo bi vedel, kakšna je prava resnica, morda pa gre le za spreten make up, ki je lepo Kate še dodatno pomladil.

Priporočamo