Strokovnjaki razkrili, zakaj je Doria Ragland sama sedela na kraljevi poroki

Strokovnjaki razkrili, zakaj je Doria Ragland sama sedela na kraljevi poroki (foto: Profimedia) Profimedia
24. 5. 2018

Kraljeva poroka princa Harryja in Meghan Markle še vedno odmeva v javnosti, številne pa še vedno zanima, zakaj je mama Meghan Markle, Doria Ragland, v cerkvi sedela sama. 

Princ Harry in Meghan Markle sta v soboto svojo ljubezensko pravljico kronala s poroko. Pravljična poroka je vsekakor upravičila vsa pričakovanja, Meghan in Harry pa sta tako spisala eno izmed najlepših kraljevih ljubezenskih zgodb v zgodovini.

Številni pa se še vedno sprašujejo, zakaj je morala mama Meghan Markle, Doria Ragland, v cerkvi sedeti sama in zakaj sedežni red ni bil postavljen drugače, da ji ne bi bilo treba sedeti povsem sami samcati.

Britanski Daily Mail sedaj razkriva, da razlog po vsej verjetnosti tiči v starih cerkvenih običajih, ki velevajo, da na desni strani sedi ženinova družina, na levi pa nevestina. In, ker sta princ Harry in Meghan Markle sama sestavila sedežni red, sta se verjetno tako odločila, da bo Doria v cerkvi sedela sama, saj je bila edina predstavnica družine Markle, ki je prišla na poroko.

Še posebej zanimivo je bilo tudi to, da je Doria v cerkvi sedela nasproti kraljice Elizabete, kar pomeni, da sta simbolno predstavljali moč, eleganco in odločnost.

Priporočamo