Strokovnjakinja za govor telesa razkrila, kaj se dogaja med Davidom in Victorio Beckham

Strokovnjakinja za govor telesa razkrila, kaj se dogaja med Davidom in Victorio Beckham (foto: Profimedia) Profimedia
13. 6. 2018

David Beckham in Victoria Beckham sta v zadnjih dneh glavna tema svetovnih medijev, saj številni mediji namigujejo, da naj bi se slavni par ločeval.

Nekdanji nogometaš David Beckham in njegova soproga Victoria Beckham že dolga leta veljata za izjemno skladen in umirjen par. V preteklosti sta imela zaradi Davidovih skokov čez plot nekaj težav, a sta uspela premagati vse ovire in sta tako vse do danes v srečnem in skladnem zakonu, največ pozornosti pa namenjata svojih štirim otrokom.

Zdaj naj bi se v njunem zakonu znova pojavile razpoke. Daily Mail tako poroča, da naj bi imel David afero z učiteljico svoje hčerke Harper, omenja pa se celo nosečnost.

Victoria je vse skupaj obrnila na šalo, ko je svojega moža preko družbenih omrežji vprašala, če se slučajno ločuje od nje.

"Victoria je bila zelo presenečena, ko je videla medijske napise, a se je ob vsem skupaj tudi dobro nasmejala. Davida in Victorio je zelo presenetilo, da je toliko ljudi verjelo medijskim napisom," je za Daily Mail dejal neimenovani vir.

O ločitvi je za The Sun spregovorila tudi tiskovna predstavnica slavnega para. "Nobene zgodbe ni okoli ločitve. To so samo govorice in lažni medijski napisi. Vse to je zelo bizarno in sramotna izguba časa."

Nedavno sta se pojavila na londonskem tednu mode, kamor pa nista prišla skupaj, še več, niti sedela nista skupaj, med njima je bil ves čas urednik Voguea Edward Enninful.

Strokovnjakinja za govorico telesa Judy James ima o slavnem paru svojo teorijo. "Kot večina slavnih parov, se tudi David in Victoria že leta in leta borita s trači o svojem zakonu. Victorio smo že večkrat videli, da se tako obnaša kot se je obnašala na tej modni reviji. V takšnih trenutkih Victoria in David delujeta zaljubljeno, a obenem oddaljeno, saj je med njima ves čas sedel Edward. Ko sta se začela dotikati, je bil Edward kar v nekoliko neprijetnem položaju. Zdi se, da se Victoria zares trudi, saj je v Davida zrla z zaljubljenimi očmi, on pa ji je takšne poglede vračal," je dejala Judy.

Je vse skupaj samo trač ali se v njuhem zakonu zares kažejo razpoke?