Strokovnjakinja za govor telesa razkrila, zakaj se princ Harry in Meghan Markle ves čas držita za roke

Strokovnjakinja za govor telesa razkrila, zakaj se princ Harry in Meghan Markle ves čas držita za roke (foto: Profimedia) Profimedia
22. 10. 2018

Princ Harry in Meghan Markle sta v javnosti ves čas izjemno nežna drug do drugega, le redko pa se zgodi, da med kraljevimi dogodki ne korakata z roko v roki.

Meghan Markle in princ Harry sta verjetno daleč najbolj čustven kraljevi par, ki si na vsakem koraku izkazuje čustva, zaljubljene poglede in nežne dotike. Strokovnjakinja za govor telesa, Judy James, je za Daily Mail razkrila, zakaj je temu tako in zakaj se par ves čas drži za roke.

"To jima pomaga, da sta tekom kraljevega programa ves čas povezana in da natančno vesta, kaj drugi misli in kako hitro morata hoditi," je dejala Judy James.

Jamesova ob tem dodaja, da je temu tako, ker se Hary in Meghan še vedno ne poznata dovolj dobro in to jima pomaga, da sta tekom kraljevih dogodkov ves čas usklajena.

Kate Middleton in princ William se poznata že leta, zato v vsakem trenutku dobro vesta kaj drugi misli in sta lahko ves čas uskaljena, kar je pri Harryju in Meghan malce težje, saj še nista tako zelo dolgo skupaj.

Jamesova pa je za Daily Mail tudi pojasnila, da Harry svoji ženi z določenimi gibi rok daje vedeti, da mora nekoliko pohiteti s pogovorom, saj zaostajata s programom. Še posebej, ker naj bi bila Meghan na trenutke izjemno zgovorna, Harry pa je bolj discipliniran in se zna bolje držati kraljevih programov.

Priporočamo