Strokovnjakinja za govorico telesa razkrila, kakšen odnos imata Meghan Markel in Kate Middleton

Strokovnjakinja za govorico telesa razkrila, kakšen odnos imata Meghan Markel in Kate Middleton (foto: Profimedia) Profimedia
20. 7. 2018

Meghan Markle in Kate Middleton sta si nedavno skupaj ogledali ženski teniški finale v Wimbledonu, strokovnjakinja za govorico telesa Judy James pa je pod drobnogled vzela njun odnos.

V zadnjih časih so se britanski mediji podrobno razpisali o odnosu med vojvodinjo Kate Middleton in vojvodinjo Meghan Markle. V britanskih medijih je bilo mogoče prebrati številne stvari, zdaj pa je njun odnos pod drobnogled vzela tudi strokovnjakinja za govorico telesa Judy James.

"Meghan je vseskozi pogledovala proti Kate in iskala njene potrditve in navodila za vsako svojo potezo," je dejala Judy in dodala, da je šla Kate pred sedmimi leti tudi sama skozi vse to, kar mora sedaj osvojiti Meghan.

"Iz telesne govorice se vidi, da sta se na trunirju odlično zabavali, njune glave so bile ves čas skupaj, delili sta zanimive opazke s terena in se ves čas smejali, njuna komunikacija je bila tekoča in naravna," je dodala.

Zdaj je torej jasno, da med njima ni nobenega rivalstva in da se že ves čas odlično razumeta.

Priporočamo