Strokovnjakinja za govorico telesa je javnosti razkrila, kakšna soproga je Meghan Markle

Strokovnjakinja za govorico telesa je javnosti razkrila, kakšna soproga je Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
25. 5. 2018

Meghan Markle in princ Harry sta v soboto dahnila usodni da, pri britanskem The Sunu pa so pod drobnogled vzeli govorico njunih teles in prišli do zelo zanimivih ugotovitev.

Meghan Markle in princ Harry sta v zadnjih mesecih ves čas pod drobnogledom javnosti in o njima je bilo prelitega že veliko črnila. Britanski The Sun se je obrnil na strokovnjakinjo za govorico telesa, da bi razkrila malo več o njunem odnosu. "Meghan ima v njunem zakonu dominantno vlogo in bolj je samozavestna, to kaže na zelo skrben, že skoraj materinski način," je dejala Judi James.

Jamesova je par še posebej pozorno opazovala na praznovanju 70. rojstnega dne princa Charlesa, kjer je Meghan večkrat zaščitniško položila roko na Harryjev hrbet. "S to gesto je nazavedno pokazala, da želi imeti glavno besedo v njunem zakonu," je razkrila Jamesova.

Strokovnjakinja za govorico telesa meni, da je bil za Marklovo vstop v kraljevo družino precej enostaven in da se je v njo že odlično integrirala. Kljub temu pa opaža, da Meghan torbico ves čas drži pred seboj, kar kaže na obrambno držo. "To kaže na klasično obrambno pozo, ki jo lahko vidimo tudi pri Kate Middleton," je še dodala.

Priporočamo