Susan Boyle: Malo bolj odrasla sem od takrat, veliko sem se naučila iz svojih napak

Susan Boyle: Malo bolj odrasla sem od takrat, veliko sem se naučila iz svojih napak (foto: Garry F Mcharg/Mirrorpix/Profimedia) Garry F Mcharg/Mirrorpix/Profimedia
Vir: Story
15. 3. 2020

Od njenega nepozabnega nastopa na avdiciji za nastop na tekmovanju Britain’s Got Talent je minilo več kot 10 let, ko je navdušila s pesmijo iz Nesrečnikov. Od takrat ima ta njen že 240 milijonov ogledov.

Prav ona je dokaz, da ni treba, da si supermodel, da lahko nastopaš na televiziji, saj ravnokar pripravlja svoj deveti album (nadzoruje ga nihče drug kot Simon Cowell) in turnejo, na katero se bo podala 1. marca v domačem Edinburgu. Pravi, da bo tudi plesala, tako da bo še Tina Turner debelo gledala. “Malo bolj odrasla sem od takrat, veliko sem se naučila iz svojih napak, predvsem pa se zdaj znam pošaliti na svoj račun,” pravi Susan.

Živi v hiši svojih staršev, prepričana je, da jo to ohranja normalno. Pravi, da so se je zdaj sosedi tudi že navadili, tako da z oboževalci nima več težav. Nekoč pa se je morala skrivati pred njimi ... Leta 2012 so ji diagnsticirali Auspergerjev sindrom (oblika avtizma), a rada poudari, da lahko z malo več truda tudi ljudje s to boleznijo dosežejo prav vse.

Škotska pevka se tudi s smehom spominja, kako je bilo na prvih njenih intervjujih, na katerih iz sebe ni spravila niti besede, danes pa se je skoraj ne da ustaviti. Pravi, da je bila nekoč kot Miss Pigy in da nikogar ni pustila blizu, danes pa ji gredo te stvari veliko bolje od rok. Je bolj potrpežljiva in poskuša uživati v nastopih in v vsaki minuti življenja. Rada bi napisala tudi kakšno svojo pesem, saj pravi, da je na našem planetu veliko težav (globalno segrevanje), ljudi pa si želi nagovoriti tudi s svojimi besedami.

Nova Story že v prodaji

Story