Susan Boyle: Zgodi se enkrat v življenju

Vir: Story
4. 12. 2009

Januar 2009, bolj natančno, 21. januar, bo datum, ki ga Susan Boyle ne bo nikoli pozabila. Na ta dan je namreč sramežljiva 48-letnica stopila na oder dvorane v Glasgowu pred komisijo britanske oddaje Britain’s Got Talent in pometla z vso konkurenco.

Njen videz je bil daleč od zvezdniškega in komisija se je iz nje nekoliko celo norčevala. Ko pa je odprla usta in zapela, je bilo vsem jasno, da je nova zvezda rojena.

Na vprašanje, kaj misli sama o tem, zakaj je takoj naredila tak vtis na ljudi, Susan odgovarja: ‘’Pomislite samo, da sem se na odru pojavila z razmršenimi lasmi, debelimi obrvmi in povsem nevpadljivo obleko. Ampak takrat sem mislila, da je to najboljši izbor. Obleko sem namreč kupila za bratovo poroko! Z njo naj bi naredila vtis. Ampak sem samo nekdo iz revnega okolja, ki mu je usoda namenila srečo, ekipa ljudi, ki stojijo za mano, mi je pomagala vstati iz anonimnosti. Neke vrste pravljica o Pepelki, čeprav se to sliši zelo klišejsko.’’

A slava je naporna, in to je Susan hitro doumela, saj je imela kar nekaj kriz, ki pa jih je uspešno prebrodila. Mogoče je k temu pripomoglo tudi to, da je njen debitantski album podrl vse rekorde. Že samo s prednaročili na spletni strani Amazon je dosegel rekord. Hkrati je postal najbolje prodajani britanski debitantski album v zgodovini in je prehitela Leono Lewis. Susan pa je medtem osvojila tudi ameriško publiko.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story