Susan Sarandon bi v spolnosti sprejela tudi ženske

Susan Sarandon bi v spolnosti sprejela tudi ženske (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
22. 11. 2018

Za igralko Susan Sarandon pravijo, da je najbolj seksi babica Hollywooda. 

Brez dlake na jeziku je razkrila, da si lahko predstavlja ljubimkati tudi z žensko. Povsem mogoče pa je, da bo 72-letna ameriška igralka Susan Sarandon, ki je že skoraj dve leti samska, kmalu ljubila tudi žensko. V intervjuju, ki ga je dala za spletno stran Pride Source, priljubljeno predvsem v skupnosti LGBT, je namreč razkrila, da njena spolna usmerjenost ni točno določena. “Glede spolne usmerjenosti sem povsem odprta,” je jasno in glasno povedala Susan, ki ji sploh ni mar za to, kaj si drugi mislijo o njej.

Pojasnila je še, da je z ljubezenskimi ponudbami ravno ne zasipavajo, in v isti sapi poudarila, da je zelo monogamna. Ko je v razmerju, eksperimentiranje med rjuhami z drugimi ljudmi torej nikakor ne pride v poštev! Hollywoodska zvezdnica je v pogovoru še razkrila, da je imela nekoč afero s homoseksualcem. Ta homoseksualec je bil angleški igralec Philip Sayer, ki je leta 1989 umrl za rakom. Obdobje, ki sta ga preživela skupaj, je opisala kot 'zelo uspešno, zelo ljubeče in čudovito'. Doslej se je do oltarja sprehodila le enkrat, in sicer 16. septembra 1967, ko je kot komaj 20-letno dekle prisegla večno zvestobo igralcu Chrisu Sarandonu, ki ga je spoznala na kolidžu.

Čeprav sta se leta 1979 ločila, je obdržala njegov priimek. Po ločitvi je bila nekaj časa v razmerju s filmskim ustvarjalcem Louisom Mallejem, nato pa je imela krajši romanci z glasbenikom Davidom Bowiejem in igralcem Seanom Pennom. Sredi osemdesetih je pisala ljubezensko zgodbo z italijanskim filmskim ustvarjalcem Francom Amurrijem, s katerim ima danes 33-letno hčerko Evo Amurri, ki je prav tako igralka. Leta 1988 pa se je na snemanju filma Bull Durham zaljubila v soigralca Tima Robbinsa, s katerim je v 21 let trajajočem razmerju dobila dva dečka, Jack Henry je luč sveta ugledal leta 1989, Miles Guthrie pa tri leta pozneje.

Po koncu ljubezenske zgodbe s Timom se je zapletla v razmerje s kar 31 let mlajšim Jonathanom Bricklinom, sinom znanega poslovneža Malcolma Bricklina, s katerim pa se je marca 2015 razšla. Nekaj mesecev po razpadu razmerja z Jonathanom, ki ga je spoznala v Čilu, je kot gostja pogovornega šova Ellen DeGeneres priznala, da je bila zaradi nesrečnega konca precej potrta, in razglasila, da aktivno išče novo ljubezen: “Starost, barva kože in celo spol niso pomembni. To povečuje možnosti za uspeh.”

Njena slava ne pojenja

Največja ironija pa je, da so Susan Sarandon na začetku kariere dejali, da ne bo imela večjega uspeha in da bo lahko pri 40 letih igranje lepo obesila na klin. A to se ni zgodilo. “Rekli so mi tudi, da ne smem govoriti o otrocih, ker me to nikakor ne bo naredilo seksi.” Susan je doživela veliko slavo, ki niti na stara leta ne pojenja. “Na srečo Hollywood potrebuje tudi igralke, ki upodabljajo starejše ženske, in tako je posel tudi za nas,” se zadovoljno smeji Susan. “Res pa je, da je največ zgodb o starejših moških, ki imajo mlajše ženske, v to kategorijo pa ne spadam več.” No, nič od tega, kar so ji napovedali, se ni uresničilo. Igralka ima tri otroke, hčerko Evo (33 let) ter sinova Milesa (26 let) in Jacka (29 let) ter izjemno uspešno igralsko kariero.

Nora na namizni tenis

Vse ženske zanima, v čem je skrivnost tako dobrega videza igralke, a sama pravi, da nima velikih skrivnosti. “Vsak mora v življenju najti rekreacijo, ki mu najbolj ustreza, in jaz sem nora na namizni tenis,” pravi. Ta šport ji je tako pri srcu, da je pred leti v Chicagu odprla restavracijo, kjer je za obiskovalce na voljo 20 miz za pingpong, da lahko odigrajo partijo ali dve.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografiji: Profimedia