Susan Sarandon: "Kar se tiče moje spolne usmerjenosti, sem povsem odprta!"

Susan Sarandon: "Kar se tiče moje spolne usmerjenosti, sem povsem odprta!" (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
6. 3. 2017

Odlična igralka Susan Sarandon na področju spolnosti ne pozna meja. Dama, ki slovi tudi po tem, da brez dlake na jeziku izraža svoja stališča, je razkrila, da si lahko predstavlja tudi ljubimkanje z žensko.

Protestira proti cevovodom v ameriški zvezni državi Severna Dakota, zavzema se za pomilostitev razvpitega 33-letnega žvižgača in nekdanjega ameriškega obveščevalca Edwarda Snowdena, opozarja na usodo Haitijcev, v zasebnem življenju pa je znana po bolj ali manj dolgotrajnih ljubezenskih razmerjih z moškimi. Povsem mogoče pa je, da bo 70-letna ameriška igralka Susan Sarandon, ki je že skoraj dve leti samska, kmalu ljubila tudi žensko.

V intervjuju, ki ga je dala za spletno stran Pride Source, ki je priljubljena predvsem v skupnosti LGBT, je namreč razkrila, da njena spolna usmerjenost ni točno določena.

"Kar se tiče moje spolne usmerjenosti, sem povsem odprta," je jasno in glasno povedala Susan, ki ji ni mar za to, kaj si drugi mislijo o njej. Pojasnila je še, da je z ljubezenskimi ponudbami ravno ne zasipajo, in v isti sapi poudarila, da je zelo monogamna oseba. Ko je v razmerju, eksperimentiranje med rjuhami z drugimi ljudmi torej nikakor ne pride v poštev!

Pred oltarjem le enkrat

Hollywoodska zvezdnica je v zanimivem pogovoru še razkrila, da je imela nekoč afero s homoseksualcem. Ta homoseksualec je bil angleški igralec Philip Sayer, ki je leta 1989 umrl za rakom. Obdobje, ki sta ga preživela skupaj, je opisala kot 'zelo uspešno, zelo ljubeče in čudovito'.

Doslej se je do oltarja sprehodila le enkrat, in sicer 16. septembra 1967, ko je kot komaj 20-letno dekle prisegla večno zvestobo igralcu Chrisu Sarandonu, ki ga je spoznala na kolidžu. Čeprav sta se leta 1979 ločila, je obdržala njegov priimek. Po ločitvi je bila nekaj časa v razmerju s filmskim ustvarjalcem Louisom Mallejem, nato pa je imela krajši romanci z glasbenikom Davidom Bowiejem in igralcem Seanom Pennom. Sredi osemdesetih je pisala ljubezensko zgodbo z italijanskim filmskim ustvarjalcem Francom Amurrijem, s katerim ima danes 31-letno hčerko Evo Amurri, ki je prav tako igralka. Leta 1988 pa se je na snemanju filma Bull Durham zaljubila v soigralca Tima Robbinsa, s katerim je v 21 let trajajočem razmerju dobila dva dečka, Jack Henry je luč sveta ugledal leta 1989, Miles Guthrie pa tri leta pozneje. Po koncu ljubezenske zgodbe s Timom se je zapletla v razmerje s kar 31 let mlajšim Jonathanom Bricklinom, sinom znanega poslovneža Malcolma Bricklina, s katerim pa se je marca 2015 razšla.

Nekaj mesecev po razpadu razmerja z Jonathanom, ki ga je spoznala v Čilu, je kot gostja pogovornega šova Ellen DeGeneres priznala, da je bila zaradi nesrečnega konca precej potrta, in povedala, da aktivno išče novo ljubezen: "Starost, barva kože in celo spol niso pomembni. To zvišuje možnosti za uspeh." Seveda ji iz srca privoščimo, da bi čim prej našla sorodno dušo.

Priporočamo