Šušljanja o težavah Angeline Jolie ne potihnejo, zdaj je že res čisto shirana, samo poglejte si te slike

Šušljanja o težavah Angeline Jolie ne potihnejo, zdaj je že res čisto shirana, samo poglejte si te slike (foto: Profimedia) Profimedia
13. 1. 2021

Že dlje časa se v javnosti pojavljajo govorice o tem, da ima lepa igralka težave z izgubljanjem teže.

Dodatno so jih podkrepile njene najnovejše slike, ki dokazujejo, da je Angelina izjemno suha. Paparaci so jo posneli, ko se je s hčerkama Zaharo in Vivienne podala po nakupih. Spomnimo: 45-letna igralka je v preteklosti pogumno spregovorila o svojem boju s prehranskimi motnjami, tako da ni nič nenavadnega, da so njeni oboževalci ob takih prizorih zaskrbljeni.

Angelina Jolie

Za nakupovanje si je oblekla dolgo, belo in elegantno obleko, ki jo je kombinirala s torbico in natikači v isti barvi. Dejstvo, ki bode v oči pa je, da je videti naravnost koščeno.

Angelina Jolie

Slike so se s svetlobno hitrostjo razširile po družbenih omrežjih, številni pa so komentirali njen videz. Nekateri niso "šparali" s kritičnimi besedami. "Groza, kot palčka za ušesa v fancy oblekah in s šminko," se je glasil eden od neprijaznih komentarjev. Treba pa je povedati, da je bilo veliko ljudi zaskrbljenih in so jo pozvali, naj si le poišče pomoč, če ima težave.

Priporočamo