Švedska kraljeva družina se je postavila pred objektiv

Švedska kraljeva družina se je postavila pred objektiv (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
27. 10. 2017

Princ Carl Philip in njegova žena princesa Sofia sta 31. avgusta že drugič postala starša.

Po sinku Alexandru, ki je na svet prijokal pred dobrim letom in pol, se jima je pridružil še en sin, ki ga sta poimenovala Gabriel Carl Walther. Ponosna starša sta dečkove prve slike s svetom delila že nekaj ur po njegovem rojstvu.

Pred dnevi pa sta v svet poslala še nove slike celotne družinice, s katerimi sta se tudi želela zahvaliti vsem, ki so jima ob rojstvu malčka čestitali. Sicer pa na slikah princ in princesa pozirata s svojima ljubkima malčkoma, ki sta očitno zelo mirna otroka, saj sta skozi celotno fotografiranje bila zelo pridna.

Sicer pa je videti, da je mali princ Alexander, ki je že pravi mali korenjak, precej podoben svoji mamici. Komu je podoben mali Gabriel, pa je vsaj za zdaj še težko reči. Vsekakor sta malčka zelo ljubka in zagotovo v veliko veselje svojima staršema, ki sta že večkrat povedala, da je življenje z otrokom res drugačno, a zelo lepo. Sicer pa družinico v prihodnjih mesecih čaka še en velik dogodek. 1. decembra bodo malega Gabriela namreč krstili, in sicer v cerkvi kraljeve palače Drottningholm v Stockholmu, v kateri je bil lani krščen tudi njegov bratec Alexander.

Besedilo: Tina Ambrožič