Švedski princ Carl Philip proglašen za kralja selfijev!

Švedski princ Carl Philip proglašen za kralja selfijev! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
1. 7. 2018

Švedski princ Carl Philip je zagotovo eden od bolj čednih princev evropskih kraljevih dvorov. Je poročen, a pri ženskah vseeno zelo priljubljen. No, za to poskrbi tudi sam, saj zelo rad objavlja selfije ...

Če bi bil Carl Philip princ na britanskem dvoru, si tega naziva ne bi prislužil. Člani britanske kraljeve družine namreč ne smejo imeti profilov na družabnih omrežjih, zato je morala svoje zapreti tudi novopečena vojvodinja Meghan Markle. A na Švedskem je očitno vse drugače. Svoj zasebni profil je princ Carl Philip pred kratkim spremenil v javni in službeni. Vsak dan dobiva nove sledilce, seveda bolj ženskega spola, pa vendarle. Princ je namreč zelo čeden in ne glede na to, da je srečno poročen in očka dveh otrok, ženske za njim vzdihujejo. Še pred kratkim sta Carl Philip in njegova soproga, princesa Sofia, imela svoj zasebni Instagram profil zaprt, zdaj pa sta ga odprla za javnost.

Tako lahko njuni oboževalci sledijo, kaj mlada kraljeva družinica počne. Seveda največ všeč­kov in komentarjev dobiva prav Carl Philip, zaradi česar so ga nekateri poimenovali kar za kralja selfijev. Profil je princ odprl že pred letom dni, na njem pa so službene fotografije in portreti, zanimivosti z raznih službenih dogodkov pa tudi selfiji in fotografije iz zasebnega življenja. Na mnogo fotografijah sta tudi otroka, dveletni princ Alexander in osem mesecev star Gabriel. Te dni princ Carl Philip in princesa Sofia proslavljata tretjo obletnico poroke, ki je bila res sanjska. Princ je drugi otrok švedskega kraljevega para, ima namreč starejšo sestro Victorio, ki bo nekoč švedska kraljica, in mlajšo sestro, princeso Madeleine. Njegova izbranka je Sofia Hellqvist, v katero se je zaljubil pet let pred poroko. Spoznala sta se prek skupne prijateljice. "Ko sem ga spoznala, sem ugotovila, da je zelo preprost in prijazen moški," je pozneje dejala Sofia. Vedno pa poudari, da ji je res uspelo najti princa na belem konju. Hitro sta ugotovila, da imata veliko skupnega in enak pogled na življenje. Princ pa pravi, da je kmalu ugotovil, kako je Sofia res čudovita oseba, ki stoji z nogami trdno na tleh.

Manjši zaplet je nastal, ker je Sofia pred leti nastopila v resničnostni oddaji Paradise Hotel. Po šovu se je preselila v New York, kjer je študirala računovodstvo in delala kot inštruktorica joge. Na Manhattnu je pozneje celo odprla svoj joga center. Sofia se ponaša tudi s tatujem in pirsingom v popku. A divji časi so le še spomin. Danes je vzorna mati in soproga ter predstavnica švedske kraljeve družine.

Foto: Profimedia