Švedski princ želi, da njegova otroka izkusita normalno življenje

Švedski princ želi, da njegova otroka izkusita normalno življenje (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
25. 6. 2017

Čeprav se zdi, da kronane družine živijo drugačno življenje, kot ga živijo navadni smrtniki, ni čisto tako.

Večina se jih trudi živeti čim dlje stran od oči javnosti in čim bolj običajno življenje. Ena takih je tudi družinica švedske princese Victorie in njenega moža Daniela, ki si oba želita predvsem to, da bi njuna otroka, Estelle in Oscar, živela tako kot vsi drugi otroci.

Seveda ju Victoria počasi pripravlja tudi na to, da bosta nekega dne prevzela obveznosti, ki ju čakajo kot naslednika prestola, a do takrat želi, da preprosto uživata. S tem se seveda strinja tudi njen mož Daniel, ki sam ni modre krvi, temveč je plemiški naziv dobil šele po poroki. Zato tudi svojima otrokoma želi predstaviti svet, kot ga je kot otrok in mladenič doživel sam.

Svojima otrokoma tako kot vsi drugi starši rad pokaže vse, kar ponuja življenje – od tega, da se skupaj pogosto odpravijo na izlete v naravo, do tega, da se po mestu včasih zapeljejo z metrojem ali avtobusom. Mediji pa so ga s hčerko Estelle tudi že večkrat ujeli na nogometnih in hokejskih temah. Sicer pa je par pred dnevi v medije poslal nove slike princa in princeske, na katerih sta oba oblečena v modro rumene narodne noše, saj so na Švedskem pred kratkim praznovali državni dan. Videti je, da sta malčka že precej zrasla in sta očitno zelo navihana otroka, komu sta bolj podobna, očku ali mamici, pa presodite sami.

Tina Ambrožič