Svetlana Ražnatović (Ceca): Vrnitev v velikem slogu

Svetlana Ražnatović (Ceca): Vrnitev v velikem slogu (foto: arhiv revije Lea) arhiv revije Lea
22. 7. 2016

Svetlana Ražnatović (rojena Veličković), bolj znana po vzdevku Ceca, je že leta prva srbska pevka popularne glasbe brez konkurence. Morje oboževalcev po svetu jo je skozi leta označilo kot zvezdnico ali žensko ikono turbo folka.

Pevka, ki vedno poskrbi, da se o njej na dolgo in široko govori, je v zadnjih junijskih dneh izdala nov težko pričakovani glasbeni izdelek, album Autogram, ki je čez noč presegel vse možne rekorde. Na novem albumu je Ceca ljubiteljem svoje glasbe ponudila kar 11 novih pesmi. Uradno promocijo je s tremi premierno odpetimi pesmimi Autogram, Cigani in Trepni začela v finalni oddaji Pinkove zvezde, kjer je bila v vlogi stroge žirantke. S svojo producentsko ekipo in odličnimi besedili je pevka zadela v polno ter naredila album uspešnic, med katerimi ne manjka izpovednih pesmi, skozi katere srbska diva po navedbah naših virov razkriva zasebno življenje. Izvedeli smo, da Ceca razen krajšega oddiha ob morju letos poleti ne bo počivala, saj si želi nadaljevati zelo uspešno glasbeno turnejo ter čim širšemu krogu poslušalcev predstaviti trendovsko sveže obarvane nove pesmi, na katere je zelo ponosna, saj po njenih besedah nosijo v sebi prav posebno energijo. Njen novi album Autogram je v samo 48 urah dosegel neverjetne milijonske oglede na spletu, prodaja albuma pa je že prvi dan presegla vse rekorde in bila nad pričakovanji celotne Cecine ekipe. Kaj drugega reči na vse to, kot da je srbska pevska diva Ceca res ena in edina na zmagovalni glasbeni poti, ki ji že leta neutrudno sledi na milijone oboževalcev po vsem svetu.

ZAŠČITNIŠKA DO OTROK

Srbska zvezdnica je ponosna na svoja otroka, hčerko Anastazijo in sina Veljka, ki mami trdno stojita ob strani na njeni glasbeni poti. O njuni zasebnosti in vsem, kar se piše, pevka nerada javno govori. Svoj materinski in zaščitniški obraz ter jezo pokaže le v trenutkih, ko prebere medijske laži oz. izmišljotine, ki jim seveda sledijo tožbe.