Svetlana Ražnjatović – Ceca: Njena s reča sta njena otroka

Vir: Story
27. 11. 2009

Svetlana Ražnjatović – Ceca je ena največjih zvezdnic na Balkanu, ki bo 28. novembra v Ljubljani razveselila tudi slovenske oboževalce.

Zaradi svoje priljubljenosti si težko privošči lahkotne sprehode po Beogradu: »Naj si to želim ali ne, vsak moj premik v javnosti je povezan s telesnimi stražarji. V Beogradu največ časa preživim v svoji hiši. Ven grem, le če imam poslovne obveznosti, večerje, kadar se dobim s prijatelji in ko imam nastop. Zvečer grem redko ven, pa še to z najbližjimi prijatelji.«

»Kar se nakupovanja tiče, sem zelo realna. Seveda tudi sama padem v skušnjave in takrat ne gledam na denar. Če potrebujem lepo obleko za nastop, jo moram kupiti, ker publika to od mene tudi pričakuje. Svojim oboževalcem želim nuditi tisto, na kar so pri meni navajeni. Že zdavnaj pa sem prenehala opravljati nepremišljene nakupe, ker se nikoli niso izkazali za dobro investicijo. Vsake toliko časa sicer podležem, a z namenom,« je o nakupovanju povedala Ceca.

»Moja največja sreča sta moja otroka. Vsak njun uspeh je razlog, da sem tudi sama srečna. In ko ju bom uspešno spravila na pravo življenjsko pot, bo to zame največji uspeh,« nam je še zaupala pevka.

Nova Story že v prodaji

Story