Svetovni mediji pišejo, da je Kate Middleton že povsem izgorela, Kate pa je zdaj vse zanikala

Svetovni mediji pišejo, da je Kate Middleton že povsem izgorela, Kate pa je zdaj vse zanikala (foto: Profimedia) Profimedia
29. 5. 2020

Britanska vojvodinja Kate Middleton je kot kaže povsem zdrava in nikakor ne pod takšnih stresom, kot to v teh dneh zatrjujejo svetovni mediji.

Svetovni mediji so se v teh dneh na dolgo in široko razpisali, da je britanska vojvodinja Kate Middleton že povsem izčrpana, pod stresom in da se bori z izgorelostjo. Vsi Zoom klici, vse delo, ki si ga je naložila v času epidemije naj bi terjali svoj davek in zdi se, da je bilo za vojvodinjo vsega preveč.

Tatler je tako v svoji naslovni zgodbi trdil, da je za vse krivo to, da sta se iz kraljeve družine že pred časom poslovila Meghan Markle in princ Harry, ki si nista želela živeti pod nenehnimi pritiski palače in medijev in sta si za svoje življenje izbrala mirno oazo v Los Angelesu, kraljevim dolžnostim pa pomahala v slovo. Ravno to naj bi Kate še kako jezilo, saj naj bi bila besna, da ima ves čas obveznosti, da se ne more posvetiti svojim trem otrokom in da jim ne more biti na voljo, kar si je od nekdaj želela. Poteza Harryja in Meghan se ji zdi sebična in nepremišljena, saj se ne zavedata, da sta s tem njeni družini odvzela ves prosti čas in jo postavila v zelo zapleteno situacijo.

Tatler je tako od dobro obveščenih virov izvedel, da naj bi se Kate borila z izgorelostjo, da naj bi imela motnje hranjenja in da ji nastala situacija ni niti najmanj po godu. Na Zoom klicih naj bi bila ves čas nasmejana, v njej pa naj bi kar vrelo od nezadovoljstva.

Na takšne napise se je odzvala tudi kraljeva palača, se pravi kar Kate sama, v izjavi pa je tako zapisano, da gre v članku za "niz netočnosti in napačnih interpretacij, ki jih Kensingtonska palača pred objavo ni videla".

Kakšna je prava resnica, je seveda težko vedeti, verjetno pa vse le ni izvito iz trte, saj Kate v zadnjih mesecih res ves čas dela in skoraj ni dneva, da se ne bi po Zoom klicih javila kateri od organizacij oz. se preko video konference udeležila dogodkov. Vsekakor to terja svoj davek in prav mogoče je, da bi Kate v tem trenutku še kako prav prišel krajši počitek.

Priporočamo