Sylvester Stallone: Zaradi finančne krize prodal psa

12. 2. 2013 | Vir: Lea
Deli
Ko je bil Sly na začetku kariere v finančni stiski, je za 50 dolarjev prodal svojega psa, potem pa je prodal scenarij za film Rocky in ga odkupil za tri tisoč dolarjev.   
 (foto: Shutterstock)
Shutterstock

Trnovo pot do zvezd je na lastni koži nedvomno izkusil tudi akcijski zvezdnik Sylvester Stallone, ki se je na začetku kariere znašel v denarnih škripcih, zato je bil prisiljen prodati svojega ljubega psa. In to za vsega 50 dolarjev!

"Butkusa sem prodal neki mali osebi. Ne smem več reči palček, zato pravim mala oseba. Privezal sem ga ob neki trgovini in zanj zahteval 100 dolarjev. Od fanta, imenovanega Little Jimmy, sem dobil samo 50 dolarjev," je povedal Stallone, ki je le teden dni pozneje prodal scenarij za film Rocky in odšel k Jimmyju, da bi spet vzel psa.

"Povedal mi je, da so njegovi otroci vzljubili psa in da ga bom lahko videval samo ob koncih tedna. Hotel se je tepsti z mano in rekel mi je, da me bo ubil. Vedel sem, da te male osebe ne morem udariti, ker bi me policisti aretirali, zato sem mu ponudil dvakrat višjo ceno od prodajne. Na koncu sem zanj odštel tri tisoč dolarjev in dodal še nekaj groženj Jimmyju," je zvezdnik razkril zanimivo anekdoto.