Ta fotografija princese Charlotte je za Kate Middleton še posebej dragocena

Ta fotografija princese Charlotte je za Kate Middleton še posebej dragocena (foto: Profimedia) Profimedia
18. 2. 2020

Vojvodinja Kate Middleton je na svoje tri otroke izjemno ponosna in komaj čaka, da lahko prosti čas preživlja z njimi.

Ni skrivnost, da je Kate Middleton izjemno aktivna mama, ki svojim otrokom rada namenja veliko svojega časa in jih ne prepušča ves čas varuškam in svojim osebnim asistentkam.

S svojimi tremi otroci se v prostem času najraje odpravi v naravo in z njimi aktivno preživlja čas, še posebej pa je navdušena, ko vidi, da znajo tudi njeni otroci še kako uživati v naravi.

Nedavno je tako povedala, da ji je še posebej ljuba fotografija male princese Charlotte, ko se sklanja nad rožo in uživa v njenem opojnem vonju.

Fotografija je nastala v njihovem domu v Anmer Hallu v Norfolku, kjer je princesa Charlotte uživala na domačem vrtu in se posvečala svojim številnim rožicam, ki jih mala princeska naravnost obožuje. Ko je vojvodinja videla ta prizor, ga je preprosto morala ovekovečiti, zdaj pa fotografijo vedno nosi s seboj in jo s ponosom pokaže ostalim mamicam, ki jih vzpodbuja, da bi čim več časa z otroci preživeli na prostem in na svežem zraku, saj je to za otrokov fizični in psihični razvoj še kako dobrodošlo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#New Princess Charlotte💜 . The Duchess of Cambridge mentioned this pic in the podcast @happymumhappybaby : “I have this one photo of Charlotte smelling a bluebell and it really – for me – moments like that mean so much to me as a parent and I try every day to put moments like that in, even if they are small, even if we – I – don’t have time, but that in an ideal world is what I would like to do, sort of create relationships and happy environments and experiences.” . To listen to the entire podcast check Giovanna Fletcher’s account @mrsgifletcher #britishroyalfamily #britishroyals #royalfamily #duchessofcambridge #katemiddleton #princewilliam #dukeofcambridge #princegeorge #princesscharlotte #princelouis #happymumhappybaby #instaroyals #royalnews #5bigquestions

A post shared by Royal Addicted (@royal.addicted) on

Priporočamo