Ta ljubek prizor Irine Shayk s hčerko vas bo gotovo očaral in želeli ga boste večkrat pogledati

Ta ljubek prizor Irine Shayk s hčerko vas bo gotovo očaral in želeli ga boste večkrat pogledati (foto: Profimedia) Profimedia
8. 5. 2020

Ruska manekenka Irina Shayk dneve v samoizolaciji preživlja v New Yorku, kjer si dneva krajša z dolgimi sprehodi, na katerih s svojo ljubko hčerko uganjata različne vragolije. 

Ruska manekenka Irina Shayk je predana mamica svoji mali princeski, ki svojo slavno mamo naravnost obožuje. Že vse od začetka karantene Irina s hčerko ostaja v New Yorku, kjer s hčerko dneve preživljata na sprehodih in se zabavata med zganjanjem vragolij.

Nedavno sta tako na ulicah New Yorka za kratek čas zamenjali vloge in navihana Irina se je usedla v voziček svoje ljubke hčerke, mala lepotička pa je hitela voziti svojo mamico. Vsekakor je bil prizor tako zelo očarljiv, da je na praznih ulicah New Yorka požel val navdušenja, zdelo pa se je, da se mladi dami ob vsem skupaj odlično zabavata.

Irina je dejala, da ji čas v samoizolaciji hitro mineva, a da seveda pogreša dneve, ko bi lahko znova korakala po modnih pistah, kjer bi lahko izrazila tudi svojo kreativno stran.