Ta obleka, ki jo je nosila princesa Diana, je še vedno modni vzor številnim ženskam. številne bi jo hotele imeti v omari

Ta obleka, ki jo je nosila princesa Diana, je še vedno modni vzor številnim ženskam. številne bi jo hotele imeti v omari (foto: Profimedia) Profimedia
29. 7. 2021

Veljala je za pravo modno ikono, njen izbor oblek pa je na kraljevi dvor prinesel svežo energijo.

Princesa Diana bi 1. julija praznovala 60. rojstni dan. Tragično preminula mama princaa Harryja in Williama še vrsto let po svoji smrti buri duhove, saj njeni oboževalci skrbijo za to, da ne bo nikoli pozabljena.

Tuji tabloidi vsake toliko časa spomnijo na dejstvo, da je za časa svojega življenja veljala za nesporno modno ikono z izbranim okusom. Svoja oblačila je izbirala v sodelovanju s priznanimi modnimi oblikovalci, nekateri njeni kosi pa so večni. Spomnimo se samo ozke, svetlo modre obleke z naramnicami, ki jo je nosila na premieri baleta Labodje jezero in je pritegnila veliko pozornosti - prav zaradi tega, ker je bila Diana v njej videti neverjetno seksi.

Njena polt je rahlo zagorela, skupaj s kratko pričesko pa deluje izjemno mladostno. Še vrsto let po tem, ko je nastal ta prizor, se marsikatera zgleduje po njej - tak model obleke (pa tudi njena barva) je še vedno v trendu in zdi se, da je večen. Tako, kot je spomin na njo.

princesa Diana

Priporočamo