Ta pri nas popularni igralec ne skriva, da ga je smrt žene močno dotolkla

13. 5. 2024
Deli
Ta pri nas popularni igralec ne skriva, da ga je smrt žene močno dotolkla (foto: Profimedia)
Profimedia

John Travolta ne skriva, da svojo ženo zelo pogreša.

Filmska legenda John Travolta se je letos ob materinskem dnevu spomnil svoje prezgodaj preminule žene Kelly Preston. Čeprav so od smrti ameriške igralke minila štiri leta, ji še vedno tu in tam posveti kakšno ganljivo objavo. Tako je bilo tudi ob materinskem dnevu, 70-letni igralec pa je objavil več čustvenih družinskih fotografij. "Vse najboljše za materinski dan. Radi te imamo in te pogrešamo," je zapisal igralec, ki je bil s Prestonovo poročen od leta 1991.

Skupaj sta imela tri otroke, a skupno življenje ni bilo prav nič lahko. Družinsko tragedijo, izgubo sina Jetta, ki je umrl leta 2009, sta Kelly in John težko prenašala, a sta ne glede na vse težave, ki so ju doletele, držala skupaj in nekako uspela iti naprej. Njuna ljubezen je trajala do julija 2020, ko je igralka umrla v 58. letu starosti, za posledicami bitke z rakom dojke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Travolta (@johntravolta)

Prestonova je namreč več let bolehala za rakom, a so zanj vedeli le redki. Travolta je novico o ženini smrti objavil na svojem Instagram profilu. "Z zlomljenim srcem vam sporočam, da je moja lepa žena Kelly izgubila dvoletno bitko z rakom dojke. Pogumno se je borila z ljubeznijo in podporo mnogih. Nikoli ne bomo pozabili njene ljubezni in življenja. Preživel bom nekaj časa z najinimi otroki, ki so izgubili mamo, zato mi prosim oprostite, če se nekaj časa ne slišimo, vedite, da čutim vašo ljubezen v naslednjih tednih in mesecih, ko skušamo zaceliti svoje rane," je igralec takrat napisal.

John Travolta je svojo ženo Kelly Preston spoznal leta 1987 na snemanju filma The Experts, kjer sta oba igrala glavne vloge. Zaljubila sta se drug v drugega in se poročila leta 1991. Njun zakon je trajal 29 let, do smrti Kelly Preston leta 2020. Travolta je večkrat spregovoril o svoji ljubezni do Kelly in o tem, kako sta skupaj premagovala težke preizkušnje v življenju.

Kljub njeni smrti leta 2020 po bitki z rakom dojke, Travolta še vedno čustveno obeležuje pomembne družinske dogodke, kot je na primer materinski dan, ko je objavil ganljiv zapis o tem, kako zelo pogreša svojo pokojno ženo.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk