Ta pri nas znani igralec ima po ločitvi že novo, bivša žena povedala svojo resnico o novi izbranki

10. 7. 2024
Deli

Kevin Costner po ločitvi ni prav dolgo objokoval svoje odločitve.

Pred kratkim se je izvedelo, da si je hollywoodski igralec Kevin Costner našel novo izbranko, ameriško glasbenico Jewel, in zdi se, da to njegove bivše žene prav nič ne moti. Oblikovalka torbic in manekenka Christine Baumgartner je svojim prijateljem povedala, da je ne preseneča, da se igralec le tri mesece po tem, ko sta se uradno ločila, z nekom videva, je izvedel Daily Mail.

"Christine je rekla, da je zadnja stvar, ki si jo želi v življenju svojih otrok, 'neka slavna oseba', ki bi igrala mamo njenim sinovom. Toda Jewel ima svojega sina, svoje življenje in ni starleta," je dejal neimenovani prijatelj. Baumgartnerjeva je še povedala, da si nikoli ni predstavljala, da bi Kevin in Jewel hodila, a da je to smiselno. Oba namreč obožujeta glasbo, predvsem country.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #NotAloneChallenge (@notalonechallenge)

"Vesela je zanj, ni pa prijeten občutek videti bivšega z novim dekletom," je povedal prijatelj nekdanjega para. Oblikovalka in igralec imata skupaj tri otroke, 16-letnega Caydena Wyatta, 14-letnega Hayesa Logana in 13-letno Grace Avery, medtem ko ima Jewel 12-letnega sina Kaseja z nekdanjim možem, poklicnim kavbojem, Ty Murrayjem.

Preberite še: Kraljica Maxima oblekla takšno večerno obleko, kot jo pri Kate Middleton verjetno nikoli ne bomo doživeli

Kevin in 19 let mlajša Christine sta se poročila leta 2004 po štirih letih zveze, a po skoraj dvajsetih letih zakona je 49-letnica vložila zahtevo za ločitev. Po tem so se kmalu začele težave. Najprej je igralec svojo ženo prosil, naj se v tridesetih dneh izseli iz njunega doma, kot piše v predporočni pogodbi, in ko tega ni storila, je vložil uradno pritožbo, da bi jo prisilil, da čim prej odide, ker je verjel, da v hiši ostaja le zato, da bi se »izpogajala vse svoje finančne zahteve«.

Profimedia

Christine je na prvem zaslišanju dejala, da potrebuje več denarja, da bi svojim trem otrokom zagotovila primeren dom, zahtevala pa naj bi 230.000 evrov na mesec. Par se je uradno ločil septembra, igralec pa ji mora plačevati 58.000 evrov preživnine. 68-letnika je na sodišču zastopala znana Laura Wasser, ki je bila tudi odvetnica Johnnyja Deppa, zastopala pa je tudi Angelino Jolie in Kim Kardashian.

Preberite še:

Konec ljubezeni: Je mogoče, da se ločuje tudi ta zelo znani par? To je vse kar vemo!

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu