Ta pri nas znani par že komaj čaka, da se bo lahko ločil, nekaj skupnih predmetov sta že uspela prodati

3. 7. 2024
Deli

Vse se zdi, da sta se s poroko preveč prenaglila.

Po ekskluzivnih informacijah ameriške strani Page Six, slavna zakonca trenutno prodajata umetnine iz svojega doma, ki si ga želita čim hitreje prodati. Po podatkih Page Six so številni zbiratelji in zainteresirani kupci v začetku junija že kupovali 'umetnine in nekaj drugih kosov', ki so bili v domu slavnega para.

Jennifer Lopez in Ben Affleck sta svoje ljubezensko gnezdo v Los Angelesu našla za 60 milijonov dolarjev, a sta se odločila, da ga bosta zdaj, leto dni kasneje, prodala. Po besedah virov, blizu para, Ben nikakor ni bil zadovoljen s to nepremičnino, saj je 'preveč oddaljena od njegovih otrok'. Affleck trenutno biva v najeti nepremičnini blizu svojih treh otrok iz zakona s Jennifer Garner, Violet (18), Seraphine (15) in Samuel (12), v Brentwoodu v Kaliforniji. V teh dneh je uradno preselil vse svoje stvari iz doma na Beverly Hillsu, ki si ga lastniško deli z J. Lo, medtem ko je bila ona na solo oddihu v Evropi.

Po odpovedi glasbene turneje, za katero naj bi bila kriva slaba prodaja vstopnic, so latino divo opazili v Italiji, nato pa še v Franciji, na modni reviji Dior. Po vrnitvi v Kalifornijo so fotografirali Jennifer, kako odhaja v Affleckov dom, a je niso ujeli med njuno interakcijo. Naslednji dan je delovala napeto, ko je prišla v studio Paramount. Po pisanju ameriškega Page Six je znan oskarjevec 'prišel k sebi' glede svojega zakona z glasbeno divo in zdaj načrtuje, da bo zakon po hitrem postopku prekinil.

"Če bi obstajal način za razvezo na podlagi začasne neprisebnosti, bi to storil. Počuti se, kot da sta bili zadnji dve leti kot vročične sanje, zdaj pa se je zbudil in ugotavlja, da ni nobene možnosti za uspeh," je še dodal neimenovani vir, ki zatrjuje, da danes igralec ve, da je preveč hitel s poroko in da bi bilo edino pravilno, da bi takrat še malo počakal, saj se mu zdaj dogaja pravi kaos.

Po propadlih zarokah leta 2004 sta Jennifer Lopez in Ben Affleck svoji ljubezni dala drugo priložnost. Poročila sta se v Las Vegasu julija 2022 in svojo ljubezen naslednji mesec proslavila še z razkošno ceremonijo na Affleckovem posestvu v Georgiji. Vse pa se zdi, da njun zakon ne bo prav dolgega veka, saj je jasno, da sta zvezdnika vsak na svojem bregu.

Preberite še:

Neee, Edi Pucer preklinjal med oddajo v živo in tole so slišali vsi, tukaj vas čaka posnetek