TA zvezdnica je z novo pričesko videti 10 let mlajša, samo poglejte jo, morda dobite navdih

TA zvezdnica je z novo pričesko videti 10 let mlajša, samo poglejte jo, morda dobite navdih (foto: Profimedia) Profimedia
22. 1. 2022

Tudi Cindy Crawford je ena tistih žensk nad 50 let, ki so se odločile za to pričesko, ki pomladi vsak obraz.

Ste mislili, da pozimi ne morete nositi poletne pričeske kot s plaže? Premislite še enkrat – in se takoj odpravite na Instagram profil Cindy Crawford. Manekenka nam je z lahkoto pokazala moč razmršenih pramenov v vsaki starosti – in v vsakem letnem času – in vsem nam dala lekcijo, kako oblikovati ta videz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

Supermodel je s sijajem od glave do pet nosila svoje srednje dolge lase z veliko teksture in s takšnim slanim zaključkom, ki ga lahko doseže le izlet na plažo – ali odličen izdelek za lase. Z globoko prečko po strani in svetlimi prameni je slog ustvaril Dimitris Giannetos in je spominjal na Cindyno (zdaj pogosto posnemano) pričesko iz 90. let prejšnjega stoletja.

Seveda Cindy živi v Malibuju, kjer vedno sije sonce, a to ni razlog, da se ostali ne moremo zgledovati po njenem videzu, pripravljenem na sonce in plažo. Za teksturo, kot je njena, poiščite solna pršila, da poustvarite učinek oceanskega zraka na laseh. Če želite spodbuditi gibanje ter dodati tiste nadvse pomembne rahle kodre, uporabite likalnik za lase. Kar se tiče odnosa supermodelov? Samo posnemajte Cindy.

Fotografije: Instagram/@cindycrawford, Profimedia

Preberite več na Elle.si