Tabloidi ugibajo: Sta Harry in Meghan res kupila hišo Mela Gibsona? Poglejte, kako je lepa!

Tabloidi ugibajo: Sta Harry in Meghan res kupila hišo Mela Gibsona? Poglejte, kako je lepa! (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
14. 4. 2020

Zanimanje javnosti za početje slavnega para je še vedno zelo veliko, zato ne čudi dejstvo, da mediji skrbno spremljajo vsak njun korak.

Trenutno se s sinčkom Archiejem nahajata v Los Angelesu, kjer je cela družina zaradi pandemije koronavirusa v samoizolaciji. Nekateri mediji pišejo, da naj bi kupila hišo režiserja in igralca Mela Gibsona, drugi pa spet trdijo, da to ni res. Zanjo naj bi odštela 14,5 milijona dolarjev.

Hiša ima pet spalnic in bazen, za njo pa naj bi se zanimala, ko sta se preselila v Vancouver.

In kako se je sploh začela vsa ta zgodba o nakupu Melove hiše? V zdaj že izbrisani objavi na Instagramu je agentka za nepremičnine v Los Angelesu, Andrea Pilot, minuli teden napisala: "Velika novica je, da princ Harry in Meghan kupujeta hišo Mela Gibsona." Podjetje, ki prodaja nepremičnino, pa ni potrdilo, da je par kupil hišo, a je vir za tuje medije dejal, da je hiša prodana.

"Hiša je zelo lepa, mogoče sta si jo samo šla ogledat in jo kupila. Tam imata popolno zasebnost, na trgu ni ničesar podobnega," pravi vir.

Da je hiša res lepa, je razvidno iz posnetka, ki ga je mogoče najti na YouTubeu. Le kdo je ne bi imel? Ker pa uradne potrditve ni, dejansko res ni jasno, ali sta jo kupila ali so govorice iz trte zvite ...

Priporočamo