Takole je zdaj z nekoč veliko zvezdnico bivše Jugoslavije, pevko Tajči, svojih čustev ni mogla skriti

7. 6. 2024
Deli

Čeprav že dolga leta živi v ZDA, je številni oboževalci iz nekoč skupne države nikoli niso pozabili.

Zato ni nič nenavadnega, da jih zanima, kako je z njo danes. Tatjana Cameron Tajči je zagotovo dama, ki je v življenju veliko prestala, a svojih razlogov tako za veselje kot za žalost nikoli ni skrivala. Leta 2017 je doživela velik pretres, izgubila je svojega ljubljenega soproga Matthewa.

Umrl je po težkem boju z rakom na pljučih. Bila sta poročena od leta 1999, v zakonu sta dobila tri otroke, ki zdaj postajajo že odrasli možje. Po moževi smrti jih je vzgajala sama in danes se lahko zelo veseli njihovih uspehov in korakov v odraslost.

"Sem najbolj srečna in najbolj ponosna mama, pa tudi vem, da se njegov oče Matthew smehlja iz nebes," je sporočila 53-letna Tajči ob objavi fotografij na družbenem omrežju. Njen sin Evan Amadeus je namreč diplomiral z odliko, študiral je likovno umetnost.

"Čestitam. Tako zelo sem ponosna na vse tvoje dosežke. Vsi njegovi profesorji in prijatelji, s katerimi sem se pogovarjala, hvalijo njegov talent, ustvarjalnost, disciplino, veščino vodenja, sposobnost za velike vizije in njihovo uresničevanje, predvsem pa njegovo prijaznost in skrb za druge," je poudarila Tajči.

Slovesne podelitve Evanove diplome so se udeležili njegovi najbližji, oba brata ter babica, mama njegovega pokojnega očeta Matthewa. Ob tem so nastali lepi družinski prizori, vsi skupaj pa niso mogli skriti svojega ponosa. Mama Tajči je naravnost blestela v čudoviti, rožnati obleki, ki ji pristoji kot ulita. Kljub temu, da so minila leta od njenega neverjetnega uspeha, se ji ta niti malo ne poznajo. Še vedno je taka, kot je bila - svetlolasa, postavna in očarljiva.

Preberite še:

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik