Tajči: Prositi mora za denar za moževo zdravljenje

Tajči: Prositi mora za denar za moževo zdravljenje (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Lady
17. 3. 2017

Hrvaška pevka Tajči preživlja najhujše trenutke v svojem življenju. Njen mož se namreč bori z rakom na pljučih, Tajči pa prosi dobre ljudi za denar za njegovo zdravljenje.

"Mi smo borci. Vedno smo mislili samo na to, kako pomagati drugim. Zato tudi nismo milijonarji v materialnem smislu. Veliko smo ustvarili, a še več dali. Nikoli nismo grabili zase. To se čuti v Matthewevem pozivu, in to je razlog, da nam je prijateljica, katere sin je imel levkemijo, odprla stran na spletni strani GoFundMe. To bomo prestali enako kot vsako drugo življenjsko nevihto – skupaj, odprti do ljubezni in življenja. Negativnosti zapiramo vrata. Nismo sami. In nikomur od nas ni treba biti sam," je na družbenih omrežjih zapisala Tajči, potem ko je poziv njenega moža po pomoči naletel na številne odzive ter sporočila podpore.

Mož 46-letne pevke je samozaposlen, Tajči pa brez službe. Zaradi stroškov zdravljenja bodo kmalu ostali brez denarja. Matthew in Tajči imata tri sinove: 16-letnega Danteja Xavierja, 14-letnega Evana Amadeusa in 11-letnega Blaiseja Ludviga, skupaj živijo v ZDA v Nashvillu.

Do zdaj so za Matthewa, ki se mu je rak s pljuč že razširil na druge dele telesa, na spletni strani GoFundMe zbrali nekaj več kot 26 tisoč dolarjev, kar je okoli 24.500 evrov. ''Hvala vsem za molitev in energijo, ki nam jo pošiljate, ter za hrano, ki nam jo prinašate. To je najtežja objava, kar sem jih kdaj delila, in težko verjamem, da ta stran govori o nas. Strinjam se z vsemi, ki mislijo, da bi moral Matthew prenehati delati ali da bi moral manj delati, da bi lahko vso energijo vložil v ozdravitev. Njemu in otrokom bi rada pomagala, kolikor lahko. Če nam lahko pomagate tudi vi, bomo zelo hvaležni. Delala bom še naprej in potrebujem vašo podporo, zato me najemite za predavanja in koncerte. Hvala, prijatelji,'' je še zapisala Tajči.

 E. J.