Neeee, Tajči oblekla ikonično roza obleko z Evrovizije in danes je v njej videti takole

7. 5. 2024
Deli
Tajči (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Pevka Tatjana Cameron Tajči je skočila v isto obleko in tako dobro ji še vedno pristaja.

Pevka Tatjana Cameron Tajči je pred 34 leti zastopala Hrvaško na Pesmi Evrovizije in osvojila visoko 7. mesto. Leta 1990 je Hrvaška gostila 35. tekmovanje za pesem Evrope, ki je potekalo v Zagrebu, tekmovanje pa je potekalo v Koncertni dvorani Vatroslav Lisinski. Nastopili so izvajalci iz 22 držav, zmagal pa je Italijan Toto Cutugno s pesmijo 'Insieme: 1992'.

Ob tej priložnosti se je Tajči na svojem Instagram profilu spomnila takratne obleke, ki ji pristaja še danes, kljub temu, da so minila že tri desetletja. "Ista obleka 34 let pozneje. Odlično se je držala!", je v opis zapisala Tajči in za primerjavo objavila fotografiji. Je pa Tajči nekoč izdala, da ikonične rožnate obleke nekoč ni marala.

Tatjana Cameron/Instagram

"Rožnata obleka je postavila standard. Nastajala je dolgo, vsak šiv je narejen z ljubeznijo. Nočem biti krivična do rožnate obleke, vendar je nastala zelo hitro, obe imam še vedno in če bi videli, kako izgledata danes, bi vam bilo jasno," je v oddaji Dalibor Petko Show povedala pevka. Mimogrede, Tajči letos potuje na Evrovizijo na Švedsko, prejela pa je povabilo oboževalca.

"Da, na Švedskem bom. Pravzaprav bom nastopila na Švedskem v klubu oboževalcev in res je super, da je ravno ta pesem, Hajde da ludujemo, zaživela, živela in bo živela," je povedala za InMagazin. Spomnimo, potem ko je skupina 'Riva' leta 1989 zmagala na Pesmi Evrovizije v Švici s pesmijo 'Rock Me', je Hrvaška postala gostiteljica 35. tekmovanja za pesem Evrope, ki je potekalo 5. maja 1990 v Zagrebu.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk