Tajči se po boleči izgubi moža počasi pobira

Tajči se po boleči izgubi moža počasi pobira (foto: Goran Antley, Osebni arhiv) Goran Antley, Osebni arhiv
28. 3. 2018

Priljubljena hrvaška pevka Tatjana Cameron Tajči se po izgubi moža počasi postavlja na noge in pogumno zre v prihodnost.

Tatjana Cameron je nedavno ostala brez moža, ki je izgubil težko bitko z rakom na pljučih. A Tatjana se ne predaja, kljub temu, da bolečina ostaja izjemno močna, pogumno nadaljuje z življenjem in se v največji meri posveča svojim otrokom. Nedavno se je tako odpravila na smučanje z družino, prijatelji pa so jo na koncu uspeli prepričati, da je tudi sama stopila na smučke in se prvič v svojem živeljenju preizkusila v smučanju.

"Danes sem se naučila smučati. Moji načrti so bili sicer povsem drugačni, saj sem nameravala zgolj posedati, a so prijatelji vztrajali in sem zato poskusila tudi smučati. Smučanje obožujem in nisem se ustavila cel dan," je na Facebooku zapisala Tajči, ki se te dni mudi v sosednji Avstriji.

Tajči, ki je v času moževe bolezni denar za okrevanje zbirala tudi preko socialnih omrežij, se zdaj posveča tečajem meditacije, ki jih organizira tako v tujini, kakor tudi na Hrvaškem. Po velikih pop hitih, ki jih je nanizala pred leti, se je zdaj usmerila v duhovnost in osebno rast.