O Zdravku Čoliću se ve marsikaj, a njegova žena ostaja v senci njegove slave - videti pa je takole ...

23. 2. 2024
Deli
O Zdravku Čoliću se ve marsikaj, a njegova žena ostaja v senci njegove slave - videti pa je takole ... (foto: Bojan Stepančič)
Bojan Stepančič

Tudi pri nas priljubljeni pevec je ponosni oče dvema hčerkama, ki sta pravi krasotici.

Malokdo bi verjel, da Zdravko Čolić šteje več kot 70 let. Še vedno je izjemno vitalen in prireja koncerte. Redno polni dvorane, njegovi oboževalci pa večino pesmi, ki jih izvaja, vedo na pamet in z veseljem zapojejo skupaj z njim. Sam svojega zasebnega življenja ni nikoli obešal na velik zvon, tudi njegova soproga se ni veliko pojavljala v javnosti.

Številni se sprašujejo, kaj je skrivnost njegove vitalnosti. To so pred časom razkrili beograjski paparaci, ki so ga ujeli na Košutnjaku. Tja redno zahaja že vrsto let, teče in telovadi v naravi, tako da se njegovo telo napolni s kisikom. Nikoli ni skrival dejstva, da obožuje naravo. Ko gre za telovadbo, pa je bil vedno zelo dosleden in discipliniran. Poleg tega pa je lani razkril, da se poslužuje terapije s kisikom v hiperbarični komori.

Rezultat je jasen - ima veliko življenjske energije, ki jo pokaže med svojimi nastopi. Ti trajajo več ur in na odru da vse od sebe. No, pomembno je, da ima tudi doma podporo, ki mu jo daje soproga Aleksandra, s katero sta se poročila leta 2001.

Sam je o poroki pred časom za portal nova.rs dejal: "Poročila sva se za prvi maj, povsem spontano. Vsi so mislili, da gre za skrito kamero, saj je bil praznik. Dolgo sva bila v zvezi. Spoštovanje in prijateljstvo morata obstajati." Njegova Aleksandra pa je v enem od redkih intervjujev razkrila, kako je osvojila enega od svoje čase največjih zapeljivcev na estrati.

"Vsakemu moškemu je všeč, da nekdo skrbi zanj, mislim, da je to bilo usodno," je dejala za magazin Hello. Kot je dejal Zdravko, sta se spoznala na Hrvaškem in še dandanes sta skupaj. Njegova Aleksandra je rjavolasa dama, v fotografski objektiv pa so jo ujeli, ko je zapuščala trgovino. Kot že rečeno - gre za gospo, ki se v javnosti ne pojavlja veliko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Priljubljeni zvezdnik in Aleksandra sta v zakonu dobila dve hčerki, Laro in Uno. Slednja je priljubljena na Instagramu, saj s svojimi objavami izzove veliko pozornosti. Ima na tisoče oboževalcev in sledilcev, s katerimi deli utrinke iz svojega življenja.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord