Take Michelle Obama še niste videli: Brez trohice šminke in z nezravnanimi lasmi je pri 57 letih izjemno mladostna

Take Michelle Obama še niste videli: Brez trohice šminke in z nezravnanimi lasmi je pri 57 letih izjemno mladostna (foto: Profimedia) Profimedia
20. 1. 2021

Pred kratkim je nekdanja prva dama ZDA praznovala svoj 57 rojstni dan.

Ob tej priložnosti se je za čestitke zahvalila na poseben način, objavila je namreč svojo črno-belo fotografijo, na kateri je brez trohice šminke in z nezravnanimi, močno kodrastimi lasmi.

Michelle Obama je s tem marsikoga presenetila, saj se je v javnosti vedno pojavljala z zlikanimi lasmi. Le ob redkih priložnostih smo jo lahko videli z njenimi naravnimi kodri, zato ne čudi dejstvo, da so bili njeni oboževalci nad to fotografijo čisto navdušeni.

"Vsem se zahvaljujem za lepe rojstnodnevne želje! Vem, da je bilo minulo leto za vse nas naporno na več ravneh, tako da samo upam, da skrbite zase in najdete radost tudi v najmanjših trenutkih," je zapisala ob sliki.

Sicer ima Michelle že vrsto let isto barvo las, a njihova dolžina se je spreminjala. V preteklosti si je omislila tudi paža in fru fru, tako kot srednjo dolžino las. Znala je presenetiti tudi z elegantno figo. Vse pričeske pa ji lepo pristojijo, saj jo na uradnih fotografijah krasi očarljiv nasmeh.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

Priporočamo