Tako dobro je zdaj videti nekoč slavna pripravnica, Monica Lewinsky

Tako dobro je zdaj videti nekoč slavna pripravnica, Monica Lewinsky (foto: Profimedia) Profimedia
10. 9. 2021

Zagotovo se je še spomnite iz spolnega škandala, ki je dodobra pretresel tako Belo hišo kot ves svet.

Zdaj ima Monica Lewinsky 48 let, v času, ko je službovala v Beli hiši, jih je štela rosnih 22. Vse skupaj se je dogajalo leta 1995, ko se je zapletla s tedanjim predsednikom ZDA Billom Clintonom, s katerim je bila v intimnem stiku. Afera je na dan prišla leta 1998, za kar pa je zaslužna Linda Tripp - na skrivaj je namreč snemala pogovore s svojo prijateljico Monico o njenem razmerju s predsednikom Clintonom.

Po izbruhu afere je Monica preživljala res neprijetne čase, saj je vsemu skupaj sledil mučen proces. Med njim je sicer priznala oralne spolne odnose, medtem ko je Clinton sprva zanikal vse obtožbe. Pozneje je moral na podlagi materialnega dokaza (sperme na njeni modri obleki) priznati "neprimeren odnos" z Monico, pripravnico, ki je zaradi vsega skupaj izgubila službo. Monica se je potem za nekaj časa povsem umaknila iz javnosti, saj jo je ta škandal resnično močno zaznamoval.

Pred kratkim pa je spet pritegnila nemalo pozornosti, ko se je pojavila na premieri televizijske serije z naslovom "Impeachment: American Crime Story", ki govori o resničnih dogodkih in jih tudi raziskuje. Zadnji del je namenjen prav spolnemu škandalu nekdanjega predsednika Clintona, v katerem je glavno vlogo imela prav Monica. V javnosti se je pojavila dobro razpoložena, nasmejana in lepo urejena. V seriji jo igra Beanie Feldstein, medtem ko Clintona igra Clive Owen.

Monica Lewinsky

V Los Angelesu se je po rdeči preprogi sprehodila v obleki z bleščečim, grafičnim vzorcem, ki je brez rokavov in stisnjena v pasu. Zraven je obula elegantne natikače, mladosten videz pa poudarila s pričesko z modnim frufujem in svetlejšimi prameni.

Monica Lewinsky

Če sodimo po njenem videzu se zdi, da so slabi časi zdaj daleč za njo in da je končno zaživela svoje življenje, žal obeleženo z vpletenostjo v spolni škandal.

Priporočamo