Tako lepa nosečnica je igralka Eva Longoria

Tako lepa nosečnica je igralka Eva Longoria (foto: Profimedia) Profimedia
15. 5. 2018

Hollywoodska igralka Eva Longoria odšteva dneve do poroda, tik pred porodom pa se je odločila, da se še zadnjič postavi pred fotografske objektive in zablesti v vsej svoji nosečniški lepoti.

Igralka Eva Longoria in njen bogati soprog Jose Antonio Baston, lastnik Televise, največje medijske hiše v Latinski Ameriki, se že neznansko veselita prihoda sina, zvezdnica pa bo sploh prvič okusila čare materinstva.

V času nosečnosti ni imela večjih težav, tekom nosečnosti pa si je privoščila vse tisto, za kar navadno ni bilo časa. "Zares sem uživala in to čudovito izkušnjo bi takoj spet ponovila," je nedavno za Daily Mail dejala Eva.

Eva pa je letos tudi prvič slavila materinski dan, za to posebno priložnost je na svojem Instagram profilu objavila čudovito fotografijo v spodnjem perilu, kjer se v vsem sijaju vidi njen nosečniški trebušček. "Moj prvi materinski dan. Srečen materinski dan vsem čudovitim mamicam. Naj se vaše trdo delo slavi vse leto. Srečen materinski dan tudi moji mami Elli, najboljši mami na celem svetu," je ganjeno zapisala igralka.

Za Longorio bo to prvi otrok, njen mož pa ima iz prejšnjega razmerja hčerko Natalijo in dvojčke Mariano in Joseja, Eva pa se z njimi odlično razume.